Miért baj mások szerint, ha kilógok a sorból szinte minden téren?
Úgy öltözködöm ahogyan nagyon kevés ember, olyan zenét hallgatok amit szintén nagyon kevesen ismernek. Teljesen más a világszemléletem mint az átlagemberé, más dolgoknak örülök (pl én imádom ha vihar van meg villámok, más akit ismerek az mind utálja ezt az időt). Nem szeretem a szórakozóhelyeket, kimondottan viszolygok tőlük. Filmekben is alapvetően a "gonosznak" a pártját fogom (pl a Gyűrűk Urában Szauronét, Star Wars-ban Darth Sidious-ét). Szüleim szerint később bajok lehetnek, mert így nem vesznek fel sehova, nem lesz munkahelyem.
Engem most akkor félreszültek?
"Csak az a hiba, hogy politikailag is a "gonosz" oldalon állok."
Elgondolkoztam rajta ez mit jelent. Vagy kommunista vagy vagy náci. Valószínűleg nem vagy kommunista mert az ritka hazánkban. Ha mégis az vagy akkor ne hangoztasd mert tényleg csak bajod lesz belőle.
Ha náci vagy, azt nyugodtan hangoztathatod, jobban el van fogadva Magyarországon(sajnos) mint a kommunizmus.
Nem fognak felvenni nem lesz munkahelyed? Gondolj Butaházy Gyurira. 20 milliós villája van. És pont a náci f*szságaiból gazdagodott meg.
Nem különbözöl, csak különbözni akarsz másoktól.
Átlagos tizenéves probléma.
Ne aggódj!
Majd felnősz és rájössz, hogy nem baj, ha az ember átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!