Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy érzed magad ma, szombaton...

Hogy érzed magad ma, szombaton délelőtt? Mi vár rád a jövő héten?

Figyelt kérdés
Hogyan indulsz neki a jövő hétnek?
2010. júl. 31. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:

csodásan érzem magam! egy óra múlva visz a taxi a birminghami reptérre, este már otthon alszom. egy hónapja vagyok Angliában, és jó volt, oké, de a vőlegényem otthon van, meg amúgy is. már elég volt. jövő héten gőzerővel fogom tánc- és énekórákra járni, mert 12-én előadás, és be kell hoznom a lemaradásomat. és a te heted milyen lesz?

16/L

2010. júl. 31. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Én most kicsit még álmos vagyok. :) Egész érettségi óta jöttem-mentem az országban, a héten voltam itthon először huzamosabb ideig, úgyhogy a jövő hét is a mostanihoz hasonlóan itthoni pihenéssel, és barát-látogatásokkal fog telni. :) Jaj, és megszületett a kis unokahúgom, úgyhogy őt is fel fogom kutatni az anyukájával együtt. :)

10:07: Vigyázz magadra, jó utat hazafelé! :)

2010. júl. 31. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól érzem magam, azt leszámítva, hogy reggel óta szakad az eső! :( Ez kicsit hangulatromboló, pláne hogy este koncertre mentem volna, de így még lehet az is elmarad, mert nincs kedvem halálra ázni! A jövőhetem úgynéz ki egyelőre, hogy unalmas lesz, de ahogy ismerem magam úgy is kitalálok valamit! :)
2010. júl. 31. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Munka lesz egész héten!Kétszer éjszaka,3-szor délután,de legalább akad a munkahelyemen pár jófej ember!
2010. júl. 31. 13:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek! Köszönöm, remélem jó hetem lesz. Kicsit lazítok, pld. két napig nem fogok főzni /már bejelentettem/. Egyszerűen "szabadnapot" veszek ki noha nem dolgozom állásban. Készülünk a Csodabogyós barlangba, az új gyenesdiási kalandparkba. Szóval barlangi túra /overállban, fejlámpával, sisakkal, bakanccsal/ is lesz. Hármasban.
2010. júl. 31. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Van 2 hetem h megtanuljak 20 tételt. Semmi kedvem az egészhez, beárnyékolja a mindennapjaimat!
2010. júl. 31. 17:20
 7/7 A kérdező kommentje:
17.20! Fel a fejjel! Annak idején sok-sok év kihagyás után érettségiztem le, mert az osztályvizsga után inkább férjhez mentem. Ngy hónap alatt készültem fel a négy év anyagából. Nagyon jól érettségiztem. Meg tudod csinálni!!!
2010. júl. 31. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!