Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hát így menjek én templomba?

Hát így menjek én templomba?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 30. 19:38
 1/3 anonim válasza:
84%
ez tényleg megdöbentő, hogy manapság már semmi se szent majdem senkinek még Isten szolgáinak sem :S
2010. júl. 30. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha némely pap ilyesmire vetemedik, ez még nem azt jelenti, hogy minden pap álszent. A Szentírásban szó van karióti Júdás vétkéről, aki pénzért elárulta Jézust, de még Péter apostol is vétkezett azzal, hogy megtagadta Jézust. Péter megbánta a tettét, ezért újra visszakapta az ártatlanságát.

Láttam egy szentképet, amely egy töviskoronás Jézusfejet ábrázolt, alatta a következő írással: LEGALÁBB TE SZERESS ENGEM. Tehát ha rossz példát látsz az egyházban, gondolj arra, hogy vannak jó példák is. Ne nézd, hogy egyesek mi rosszat tesznek, hanem így gondolkozz: Legalább én szeressem Jézust.

2010. júl. 30. 21:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Jah, csak úgy kérdeztem, ateista vok, de ez tényleg felháborító.
2010. júl. 30. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!