Fillerek nelkul is erdemes nezni?
Figyelt kérdés
Nagy anime fan vagyok tobb mint 300 animet lattam mar
Termeszetesen narutoba is belebele kostolgattam a shippudenbe 100 reszig jutottam 3 eve elakarom kezdeni ujra de a fillerek engem nem kotnek le olyan unalmasak hogy kedvem elmegy toluk kihagyhatok szerintetek?
2020. máj. 18. 08:26
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy kihagyhatók, semmit nem adnak hozzá a sztorihoz.
2/5 anonim válasza:
Vannak nagyon jó fillerek,amik tényleg sokat adnak hozzá a sztori megértéséhez. (Kakashi arc, Itachi arc, Shisui arc, Obito arc). Ezeket nagyon kár kihagyni.
Viszont vannak tényleg hányadék fillerek, amiket érdemes kihagyni.
3/5 anonim válasza:
Amikről te beszélsz, azok tudtommal nem fillerek, ugyanúgy a kánon részei, csak nem a Shippuden mangából lettek az animébe adaptálva, hanem más kapcsolódó műből.
4/5 anonim válasza:
Ha fontos témáról van szó, akkor ne hagyd ki. Van, amikor így ismerünk meg szereplőket.
5/5 anonim válasza:
Google/ shippuuden without fillers
Redditen le van írva, hogy melyik filler melyik canon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!