Taliztam egy nagyon kedvelt ismerössel és nem tartottam be a 2 méter távolságot töle. Elnézést kérjek?
Figyelt kérdés
Ma futás közben taliztam egy nagyon szimpatikus pasival akivel ismerjük egymást. Ö is futott és megállrunk beszélgetni. Nem tudom mi történt mert eddig betartottam a szabályt és vigyáztam hogy 2 méteren belül ne menjek senkihez közel de vele mintha teljesen elment volna az eszem közelebbröl beszélgettem, söt kétszer meg is érintettem a vállát... Ö tüzoltó amúgy és gondolom náluk még fontosabb a szabályok betartása. Nagyon szégyenlem magam amiért ilyen hülye voltam és azon filózok ítjak e neki egy elnézést üzenetet és hogy nem fordul elö ez ha legközelebb talizunk...
Nagyon tetszik nekem ez a férfi és tényleg nem tudom hogy felejtettemnel hogy ezt nem szabad most, mikor rendesen betartottam eddig... nagyon hülyén érzem magam!
2020. máj. 3. 19:15
1/6 anonim válasza:
Azért felejtetted el, mert bejön a pasi, ilyenkor tudat alatt is hozzáér az ember a másikhoz. Nem kérnék elnézést, már felesleges magyarázkodni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy idiótának tartson.. mert tudom a szabályt és be is tartottam eddig! De félek lejárattam magam elötte hogy ilyen eszetlen vagyok :(
2020. máj. 3. 19:21
3/6 anonim válasza:
Szerencsere egy normalis felnott ferfi biztosan nem lat semmit egy tizeneves, megfelelesi kenyszeres vihogo kislanyban, ugyhogy nyugodtan ird meg neki minel hosszabban hogy te ezt most mennyire sajnalod es legszivesebben a sarokban zokognal napokig csak bocsasson meg valahogy. Hulyebbnek biztosan nem fog nezni mint amit amugy is csinalsz nagadbol.
4/6 A kérdező kommentje:
42 éves nö vagyok... úgy látszik hogy az izgalom meg a vágy akkor tényleg dedóssá tett... de megfelelési kényszerem az biztos nincs, azt garantálom.
2020. máj. 3. 19:59
5/6 anonim válasza:
Ezek szerint értelemszerűen ő sem tartotta be. Ő elnézést kért?
6/6 A kérdező kommentje:
Látod így meg se közelítettem a témát... nem tartotta be, és nem is húzockodott el.... hmmmm
2020. máj. 3. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!