Ti sem ismeritek fel a másikat maszkban?
Figyelt kérdés
amúgy is jellemző rám hogy nem veszek észre utcán embereket, sokszor kerültem olyan helyzetbe mikor biztos hogy azt hitték régi ismerőseim hogy direkt nem akarok köszönni, mikor csak szimplán bamba vagyok, nem akarok a másik arcába bámulni közelről hogy őt most ismerem-e vagy sem. mióta maszkot hordanak egyre többen, még rosszabb a helyzet, kényszeresen figyelem boltban az embereket messziről hogy vajon ismerős-e, megint minek leszek beállítva ha olyan mellett megyek el szótlanul akivel lehet beszélek, vagy osztálytársam, munkatársam volt vagy bármi, és nagyon zavar2020. ápr. 27. 20:42
1/1 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy előnye is van a (gyengébb) arcvakságnak.
Én hamarabb azonosítom az ismerőseimet járásról, ruháról, hajról stb, mint arcról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!