Milyen Kaposváron az élet?
Figyelt kérdés
Milyen város Kaposvár? Milyen munkalehetőségek vannak?A közbiztonság? Milyen az óvoda,iskola? Érdemes oda költözni?2020. ápr. 15. 09:58
1/7 anonim válasza:
egy rakat hulladék. aki normális, innen csak menekül.
2/7 anonim válasza:
Kaposvarallas.hu mindent elmond. Ja és ha nem családi házba élnék biztos elmentem volna innen. Csak azért kell az élettér.
3/7 anonim válasza:
hat jol lepontoztak. akkor javitom: ha szereted, hogy az utcan vegigmenve tobb ciganyt latsz, mint nem, ha szereted a lenezo tekinteteket, ostoba, zullott fiatalokat, minden erteket rongalva latni, akkor neked valo. ha a gyereked normalis, az ovodaba/iskolaba kellemetlen impulzusok erik majd, az olyanok miatt akik itt tobbsegben vannak. munkalehetosegeket pedig fel tudod merni az interneten. nekem feludules volt 18 ev utan elkoltozni.
4/7 anonim válasza:
Munkát találsz, kérdés milyen végzettséged van.
A közbiztonság szerintem jobb mint Pécsen vagy a nagyobb városokban, nyilván a külső részek itt se jók. Óvoda ,iskola is van jobb,rosszabb.
Meghatározó honnan költöznél, és mik a lehetőségeid. Én jól elvagyok itt,csak egy laza csajt nem találok,szeretőnek... F
5/7 anonim válasza:
Borzalmas egy hely.Nappal is gyakoriak az atrocitások,mindenhol csupa kisebbség,ostoba,agyoniskolázott népség mindenhol.Fiataloknak nincs egy értelmes életcélja,nincs egy olyan napom,hogy valami drogos gyerek ne jöjjön oda hozzám kéregetni.Én is most próbálom rávenni családomat,hogy költözzünk innen!!
6/7 anonim válasza:
Én most fogok elköltözni! 3 évet dolgoztam itt, a fizu szinte semmi és ma is egy cigány elakarta a biciklimet lopni fényes nappal (már tolta volna csak a lakat megfogta és rákiabáltam, mert pont megláttam). Idegileg kikészültem, nagyon magányos voltam az itt létem alatt. Egy éve bezárt minden és ez még tett egy lapáttal a nagy magányra.
7/7 anonim válasza:
Kaposvár jó, hely, csomó munka, most jelentették be, hogy hadiipar is beindul, keresnek hadiipari mérnököket, most képzik a rómákat át hadiipari mérnöknek, egyszerűen ez a város nyugat, sőt egy kis Svájc Dél-Dunantúlon, aki mást mond az ellenzéki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!