Szerintetek lesz idén szalagavató?
Idén október első péntekjén lesz a szalagavatóm időpontja. Megmondom őszintén én nagyon örülnék neki ha elmaradna. Egyrészt rosszul vagyok olyan helyen ahol több százan vannak, márpedig itt minimum létszám 300 szokott lenni, de inkább több. Továbbá pedig táncot se nagyon tudjuk begyakorolni amely azt szőné, hogy össze vissza fogunk csetleni, botlani. Idén februárban kezdtünk el iskola által leszervezett tánc tanárral tanulni, de hamar befejeződött.
Mire tippeltek? Október elején már engedni fognak ilyen nagy tömegrendezvények lebonyolítását vagy van esély megúszni?
Ha ennyire nem szereted az ilyen rendezvényeket, akkor miért mész, de legfőképp miért táncolsz?
Szerintem lesz. Max halasszátok.
Tőlem is elvárták, de mégse táncoltam. Bérmálkozó se voltam, pedig azt is elvárták. :D
Szerintem kérdezd meg tőlük, hogy mi értelme van, ha egy olyan ünnepségen, ami voltaképp neked van, azt csinálod, ami valaki másnak jó. Nem rólad (meg a többi 18 évesről) kellene ez az egész szóljon? Ha meg igen, akkor miért erőltetik azt, ami számodra teher?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!