Péntekre van jegyünk a bodies kiállításra ti elmennétek?
Ha igen, miért, s ha nem, miért?
Autóval mennénk, két felnőtt.
Aki már volt, attól kerdezem, hogy mennyien vannak egyszerre bent kb?
A coronavírus miatt aggódsz?
Én elmennék a helyedben, ha érdekel a biológia (bár én nem szeretem). De olyan kiállításra a vírus miatt is elmennék, miért aggódjak e miatt?
A jót kell megélni, hisz jelenleg most élünk, ki tudja mi lesz utána, sőt én utazást se hagynék ki (persze amit már a kormányok nem javasolnak oda nem mennék, de ami nem tiltólistás oda igen. :)
Elvileg úgy tudom ma lesz ismét kormánynyilatkozat majd ott elmondják mi a javasolt, mi nem...
Ne mások habitusa szerint dönts, hanem a saját álláspontod és szemléleted szerint. Ez a legfontosabb.
Ha vettem jegyet, nyilván azért mert érdekel. E pillanatban nincs járvány csak veszély. Ez azt jelenti, a szokásos figyelmességet fokozzam. Ne álljak úgy., hogy más a képembe lihegjen és ne is hagyjam. Ne fogdossak fölöslegesen semmit. Mossak kezet alaposan, főleg evés előtt. Ennyi. Utazol tömegközlekedésen, vásárolsz, kötelezettségeid teljesíted, mert ez az élet rendje.
Nagy különbség van a pánik, az értelmes figyelmes viselkedés és a hanyag nemtörődöm magatartás között. A szélsőségek még soha nem hoztak jó eredményt. A körülményekhez való gondos alkalmazkodás annál inkább.
Viszont fogsz kapni ezzel ellentétes választ is. Ami engem érdekelne: mi lesz a választásod módja? Abban fogsz tudni dönteni, a vele ekvivalens önálló felelősségteljes látogatási döntésben nem. Ez számomra feloldhatatlan ellentmondás. Mondhatnám kapkodó következetlenségnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!