Ki ez a volt magyar youtuber?
Figyelt kérdés
Egy lány youtuber volt pár éve, azt hiszem a teljes csatornáját törölte.
Ilyesmik jutnak eszembe róla, de lehet, hogy keverem:
Talán Barbara volt a neve, de nem biztos.
A pasija fel fel tűnt. Molettebb, sötét haj.
Csúnyán beszélt kicsit vagy csak kissé lekezelően.
Haul videó tuti voltak, biztos volt olyan, hogy iPhone 4-re rendelt ebayről galaxy mintás tokot.
Emlékszik valaki, hogy hívták? Mi van vele most?
2020. márc. 1. 13:37
1/9 anonim válasza:
Nem Mónira gondolsz? Hosszú vörös haj, kicsit teltebb csajszi, pár éve már nem tesz fel videókat.
2/9 anonim válasza:
Igen, először Magyar Barbi jutott eszembe, de ő még videózik. Szerintem Móni Szépségvilága az, akire gondolsz, ha jól tudom ez volt a csatornája neve.
3/9 anonim válasza:
Először én is Barbira gondoltam, de ő nem beszélt csúnyán,nem volt flegma. 🙂
4/9 A kérdező kommentje:
Ő az :D Akkor Móni volt. Lehet róla valamit tudni, mit csinál most? Facebook, instagram, bárhol lehet róla valami infót találni? Csak érdekel, hol jár az életben.
2020. márc. 1. 14:19
6/9 anonim válasza:
Valami olyasmire emlékszem hogy a barátjával kiköltöznek külföldre, mert itthon besokallt valamitől.
7/9 Toriiii66 válasza:
Eljegyezte a barátja 2018 ba azóta nem tudom mi történt vele :/
8/9 anonim válasza:
Nekem is Móni ugrott be azonnal. Sajnos nem tudom, mi lett vele azóta, mert minden platformról törölte magát, személyesen pedig nem ismerem.
9/9 Ellewie válasza:
Instagramon marcipanfelho néven találod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!