Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért a nőket veszik elő...

Miért a nőket veszik elő minden reklámban, hogy vizelettartási probléma vagy vírusok, gombák, hajhullás? Csak mi vagyunk a vírushordozók és csak nálunk van folyás? Minden gond a nőkből ered?

Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 20:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves Lucifer !

Nincs egyik sem, de akkor is kellemetlen ! Neked van valamilyen bajod ? Csináljunk egy reklámot róla !

2020. febr. 23. 14:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a fogaim rohadnak. De még az a reklám sem akasztott ki, amikor valakinek a szeme vérzik és azt mondják, hogy a fogprobléma is ennyire komoly.

De gondolom te sem szívesen csókolnál meg valakit, akinek kukacok mászkálnának a fogából. Nem hazudnád, hogy imádod a véres szájszagát.

Van aki csak a TV-ből tudja, hogy ezen lehet változtatni, vagy segíteni.

2020. febr. 23. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező...

ugye te is olyan vagy, hogy mindenki más lehet hibás bármiben, csak te nem?

Azt is hiába írtam, hogy olvass vissza.

Nem érted, hogy mi történik körülötted, nem is érdekel téged. Úgy manipulálnak, ahogy csak akarnak.

Csak dühöngeni tudsz, és másra mutogatni.

Én a helyedben most leülnék valahova, és elgondolkodnék, hogy 𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐠𝐚𝐝 mit tudsz csinálni, hogy jobb legyen a helyzet?

NEM MÁS!

𝐓𝐄!

2020. febr. 23. 14:31
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszadó !

Min kellene gondolkodnom ? Nincs semmi bajom ! Ezen nem kell gondolkodnom, tiszta vagyok mindenhol !

Szóval: azt mondod, hogy szándékosan húzzák le a nőket ? Ezen már gondolkodtam, de nem tetszett, amire rájöttem ! Tudom, hogy az öregecskedő nőket már le kell írni, de nem gondoltam, hogy ennyire nyíltan csinálják ! Mert akkor Te ezt mondod ! Jól értem ?

2020. febr. 23. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:

"Min kellene gondolkodnom ? Nincs semmi bajom !"

Tehát akkor semmi bajod a reklámokkal?

...megint csak arra kanyarodtál, hogy veled tökéletesen rendben van minden, míg mással nem.

Most majd esetleg én fogok előkerülni, hogy elrontottam valamit.

Nézd Kata: a világ attól fog változni, ha 𝐓𝐄 változtatsz rajta.

Ha csak itt szájalsz, attól még nem.

Mondjuk egy konkrét tipp:

van ugye neked egy képviselőd, akire szavaztál legutóbb.

Nos: szedjél össze egy ÉRTELMES javaslatot a témával kapcsolatban... de tényleg olyat, ami meg is valósítható! - és írd meg neki, hogy terjessze be, mint törvényjavaslatot.

Írd meg ide is, hogy mit találtál ki és kinek küldted el.

2020. febr. 23. 14:52
 16/16 Alex Fly ***** válasza:
Nem azért. Egyszerűen ezeknek a reklámoknak a nők a célközönsége. A hirdetések témáját ahhoz alakítják, akiket el akarnak érni.
2020. márc. 2. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!