Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akiknek semmi kozuk egy adott...

Akiknek semmi kozuk egy adott temahoz/kerdeshez azok minek irnak? Illetve miert hiszi azt az itteni emberek nagyja, hogy ez tarskereso?

Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 10:08
 1/5 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Társat keresni elvileg bárhol lehet, akár ha valakinek megtetszik egy üzletben az eladó, még ott is ismerkedhet. A kérdés inkább az, hogy megtalálja-e az illető a helyzethez megfelelő módot, attitűdöt, például ne legyen tolakodó, figyeljen a másik reakcióira és értelmezze megfelelően...

Az szerintem teljesen mindegy, hogy hol, ismerkedni lehet bárhol, csak passzoljon oda az egész.

A kérdés első fele, hogy miért válaszol ha semmi köze a kérdéshez, egy általános emberi dolog. A legtöbb ember szereti azt hinni, hogy ért a dolgokhoz, hogy ért valamihez. Közben lehet, hogy nagyon általános elképzelési vannak róla, de választ fog írni, ahogy ő vélekedik valamiről. Nehezíti a helyzetet az is, hogy az értékeléseket nem lehet utólag javítani, ha valaki közben rájön, hogy mégis helyes volt egy válasz és lepontozta.

Ugyanez a válaszok pontozásán is meglátszik, mert egy helyes választ meg is kell tudni ítélni helyesen. Van amikor egy hasznos választ nem pontoznak, míg közben annak a válaszát teljesen felpontozzák, akitől megszokták a jó válaszokat, tehát nem értették a válaszokat, csak valami megszokás alapján pontoztak. Olyan is van, amikor egy válaszra több helyes részletet írnak, és mégis egyiket nem értékelik hasznosnak, és a másikra mennek a zöldek.

2020. febr. 21. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Ha valaki -pláne noname- ide kérdést tesz fel, az MINDENKITŐL kérdi, aki olvassa.

Szerinted kinek nincs köze a kérdéshez?

Akinem nincs köze, annak meg sem jelenik a monitorán.

.

"miert hiszi azt az itteni emberek nagyja, hogy ez tarskereso?"

Mert sem te, sem én és senki más sem tudja meghatározni, hogy ki mit higyjen!

2020. febr. 21. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arra érti a kérdező, hogy aki nem ért hozzá. Ez pedig valóben elgondolkodtató. Nekem volt olyan, hogy egy kérdésemre valaki képes volt annyit odaírni, hogy nem tudja. :D

Elsőnek igaza lehet, az emberek általában nem kételkednek a saját hozzáértésükben és nem fogadják el, ha valaki más többet tud náluk. Ezért tudnak olyan könnyen elterjedni a legelborultabb összeesküvés-elméletek is. Egyszerűbb ezekben hinni, mint törekedni a valóság megértésére, ráadásul rendszerint felvázolnak valamilyen ellenséget, akit utálni lehet, ezzel pedig összekovácsolja a hívőket.

Társkeresőnek általában elkeseredett emberek használják, vagy olyanok akik a "hátha összejön valami" gondolattól vezérelve gondolkodás nélkül rányomulnak bárkire. Persze az is más, ha valaki szimpatikus a gondolatai alapján és megismernénk közelebbről, de ez a ritkább eset sajnos.

2020. febr. 21. 12:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom az 1. Valaszt, a 2. sajnos nem ertette meg.
2020. febr. 21. 12:57
 5/5 TappancsMancs ***** válasza:
Egyébként szerintem senki sem hiszi azt, hogy ez társkereső. Csak itt, és gondolom máshol is próbálkoznak társkereséssel, vagy csak ismerkednének, de szerintem többre mennének a facebookkal, mert ott mégiscsak többet látnak egy emberből mint itt.
2020. febr. 21. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!