Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hozzák az amerikaiak és...

Miért hozzák az amerikaiak és a britek Magyarországra és a többi kelet-európai országba a "szemetüket"?

Figyelt kérdés
"Szemetüket" = Elavult ruháikat, rongyaikat stb.
2010. júl. 23. 20:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

komcsi-e vagy kedves kérdező?

Amugy a szegíííny magyarok azért rohangálnak hamis Armani meg Della&Gabbnaba- vagy mi a f*szomba, mert az amcsik idehozzák ugye? primitív embernek szemét dukál!

2010. júl. 23. 21:57
 12/20 A kérdező kommentje:
Magyar vagyok, aki jobban szereti az ázsiai kultúrákat, divatot, mint az amerikait...
2010. júl. 23. 22:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Della & Gabbana XXXXXXXDDDD
2010. júl. 23. 22:18
 14/20 anonim ***** válasza:
GabbNaba!
2010. júl. 23. 22:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vásároljál azt!!!

Erre van kereslet, és ezt hozzák be.

Mit nem lehet ezen felfogni?

2010. júl. 23. 22:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nagyon sajnálnám, ha nem hoznák...Egyébként nem szemét...Turiban lehet találni rengeteg alig használt márkás cuccot. Mondjuk engem nem ezek érdekelnek. Tele van egyedi és különleges ruhákkal, amik itthon nem tucatgyártottak, és nem az van mindenkin az utcán! Nekem ez a lényeg. Ja meg az, hogy mondjuk 1000 ft-ot fizetek egy alig használt ruháért, és nem 5000 ft-ot vagy többet valami tömeggyártott cuccért.
2010. júl. 24. 00:42
 17/20 anonim ***** válasza:

Én örülök, mert legalább meg tudom venni! 5 felsőt kapok legalább egy ezresért, max. 2 ezerért! Ha neked nem tetszik, vegyél máshol ruhát, ami neked való!

(egyedül fehérneműt nem veszek használtan)

20/L

2010. júl. 24. 10:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Én nem turiban szoktam venni, hanem piacon, és az ázsiai (kínai). Voltaképp olcsó, főleg azoknak, akik még tanulnak és nincs keresetük. De tervezem, hogy ha majd lesz szabadidőm - ami nyelvvizsgára való készülés miatt nincs -, hogy szétnézek pár használtruha üzletben. Pont a fentiek miatt, mert ott nem a tömegtermékek vannak.

üdv, Csengő Barack

2010. júl. 27. 08:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Angliában élek, itt nagyon is népszerűek a használt ruha- és egyéb boltok, nagyon sokan vásárolnak "second hand" ruhát és egyebeket.
2021. máj. 18. 19:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, az összes amcsi meg brit "divatterméket" Kínában, Indiában és Bandladesben gyártják, tessék, ázsiai kultúra.
2021. máj. 18. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!