Schobert Norbi tényleg ennyire buta vagy csak színleli?
Ezeknek a videóknak, amiket a héten produkált a népnek semmi másról nem szólt csak arról, milyen fa**a a ketogén diéta, és semmi mással nem lehet lefogyni csak az ő módszerével. Egy reklám volt. Mivel azt a világot éljük, hogy a nők semmilyen formában nem elégedettek magukkal, hisz minden közösségi platform (pl: instagram) a tökéletességről szól, aminek persze a valósághoz köze nincs de a nők hajlamosak elhinni. Nem általánosítok, de többnyire így van. Én nem értek egyet Norbi állításával. Egy ténynek tartom azt, hogy a külső fontos. Mert igenis az. De nem elsőbbrendű. Én sosem voltam vékony alkat, mindig is teltebb voltam annál a bizonyos átlagnál amit Norbi állít. Ehhezképest a párommal 6 éve leszünk együtt, és mégis bombanőnek tart. Először magam sem hittem el, mert soaem szerettem magam. Nem szültem még, de bőven vállalom azt a súlygyarapodást ami ezzel jár, merthogy őszinte legyek: kvara lesz**om.
Akkor a Norbi álláapontja miatt, minden nő 100x gondolja át hogy szülni szeretne-e mert Norbika megmondta a fa**at, momentán úgyis elhagynak?!
Jézusom... ez nonszensz.
Egy nő nem csereeszköz, és nem rabszolga. Egy adottsággal vagyunk megáldva, amivel gyermekeket hozhatunk a világra. És komolyan azt helyezi szemelé, hogy ez elhízással jár?!
Jajj tudom, tudom... ez azoknak a feleségeknek- nőknek szólt akik évek óta plussz súllyal rendelkeznek. Kérdezem én: az a nő, aki gyereket/gyerekeket nevel, dolgozik, háztartást vezet. Hol van ideje arra, hogy azzal foglalkozzon, lekellene fogyni mert a férjem elhagy?!
Hihetetlen hogy ilyen valakinek az eszébe jut... ez nem ad válásra okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!