Jaaaa... Ezekszerint ha felépített egy brandet akkor már érinthetetlen, tévedhetetlen, megkérdőjelezhetetlen az a sok f@$zság amit összehord??
A másik meg hogy ha lóg a mellem meg a belem (puhos a Norbi mint állat) akkor nem kezdem el oltogatni a kövéreket...
2020. jan. 22. 14:57
Szentesi Éva egy írónő. Norbi pedig egy bunkó!
2020. jan. 22. 15:12
3/10 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy nem volt túl jó a kijelentése de Szentesi Éva ha írónő neki ehhez miköze? Miért nem hívtak meg mondjuk egy ezzel foglalkozó szakértőt.
Mi van? Az "idióta kijelentések szakértőjét" vagy kit? Mondj 1 azaz EGY nevet aki bírálhatja ezt a birkát a kijelentése miatt! Várom a szakértő nevét!
2020. jan. 22. 15:55
Szentesi írónő és újságírónő.
A wmn-nél dolgozik, erősen képviseli a női nemet, minden ügyben . Így került ő a képbe, mindig reagál az ilyen ügyekben és kiall a nők mellett.
Norbi tök mindegy mit tett le, attól még egy budos bunkó
2020. jan. 22. 16:02
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor felteszem másképp. Mi közven egy irónőhöz ahhoz hogy vannak elhízott emberek. Ehhez inkáb egy sportszakrétőt kellett volna elhívni aki jártas mint ditéákban meg sportban. A másik meg az hogy én még egy nőt sem láttam egy 100 kgs elhízott férfival együtt járni csak azért mert szereti. Én nem találkoztam még ilyen kapcsolattal hogy egy elhízott férfinak lenne barátnője pusztán azért mert a nőknek ezt tetszik és így kívánják vsizont sok 100 kg-os nőnek van pasija aki akar. Tehát egy nőnek nem kell lemenni az edzőterembe hogy foglalkozzon magával mert így is van pasija hogy semmit sem kell megdolgozni a testünkért ellenben egy férfival mivel legtöbb nőnek csak a kockás has meg izmos meg sován meg ilyenek tetszik. Egy férfinak ügye meg tökmindegy hogyan nézki a nő. Norbert azt mondta tévesen hogy ha már valaki elhízott akkor az már nem lesz jó. Ez egy téves kijelentés volt viszont abban nagyon igaza van hogy nagyon sok a kövér nő. Nagyon sok és nagyon kevesen járnak el edzeni vagy egy kis séta vagy akármi. Pedig ugyanúgy kéne nekik is mozogni és nem csak a konyhában főzni.
"sok 100 kg-os nőnek van pasija aki akar. Tehát egy nőnek nem kell lemenni az edzőterembe hogy foglalkozzon magával mert így is van pasija hogy semmit sem kell megdolgozni a testünkért ellenben egy férfival mivel legtöbb nőnek csak a kockás has meg izmos meg sován meg ilyenek tetszik. Egy férfinak ügye meg tökmindegy hogyan nézki a nő."
Pont az ellenkezőjét mondod mint a Norbi... Ergo valóban baromságot beszél de neked valamiért nem szimpi hogy egy ilyen nagy embernek egy SZÁMODRA ismeretlen nő ellentmond. Döntsd már el mit szeretnél.
2020. jan. 22. 19:25
8/10 A kérdező kommentje:
Ismerem ezt a nőt személyesen maradjunk ennyiben. De nem álszent ember és nem értem miért lett felkapott vagy mutogatják. Nagyon megtéveszti az embereket.
Tökmindegy. Te NEM a Norbi mellett vagy hanem a nő ellen. Pedig a TE véleményedet képviseli a Norbival szemben. Csak simán unszimpatikus neked.
2020. jan. 23. 12:34
A másik észrevétel hogy a fő kérdésedből idézzek:
Szentesi Éva. Na ő kicsoda?... De egy idegen nő ez a Szentesi Éva.... Ő mit tett le az asztalra mert életemben nem halottam a nevét.
Aztán meg azt írod hogy maradjunk annyiban hogy személyesen ismered...Ezt sejtettem, te meg beigazoltad.
2020. jan. 23. 12:42
Kapcsolódó kérdések: