Hol tudnék székelyekkel beszélgetni?
Figyelt kérdés
Hát én úgy imádom a székelyeket. Hol lehetne székely emberekkel dumálni,imserkedni, beszélgetni,csak így. Spontán? :D2019. dec. 27. 16:40
2/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Szerintem sok tekintetben egészségesebbek gondolkozásban, tartásban, és normákban, mint "mi".
Bírom őket :D
3/4 mustafa33 válasza:
Igaziakkal többnyire Székelyföldön. Csak vigyázz, számolj a furfangjukkal és a csavaros eszükmenésével. Mert sokan úgy vannak a mezei magyarral, mint a mexikói a gringóval. Ha megkérdezed merre van az arra, megmondja de toronyiránt. Ha azt kérdezed merre menj valahova, abban biztos lehetsz, hogy egy sziklafal vagy egy szakadék is utadba kerül, vagy az nincs elérhető távolságban akkor a szomszéd faluba a szomszéd megyén átt fognak utat ajánlani. Ezzel számolni kell, de ha látja, hogy ő jobbra küldött, de te mégis balra indulsz, akkor legközelebb nem ver át (ha másért nem, azért mert meg se kérdezed).
4/4 anonim válasza:
Romániában :)) odavalók... Én szerettem őket, de kijottem Németországba, mindenhol volt székely kolléga es mind ugyanolyan volt, nagyképű, lenézi a magyarokat, ők különbek, némelyik tobbet beszél románul, mint magyarul, de mikor kétségbe vonod, hogy magyar lenne, vérig van sértve... De azért volt olyan aki kutya magyarozott stb. De ő magyar... Pfejj, hogy megutaltam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!