Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit ajánlott fel Petrás...

Mit ajánlott fel Petrás János, a Kárpátia énekese most a Jónak lenni jóban?

Figyelt kérdés
És ha lehet tudni, volt valami érintettsége? Mert sokaknak volt, és azért ajánlottak fel dolgokat-adományt.

#Kárpátia #Petrás János #2019 Jónak lenni jó
2019. dec. 16. 04:52
 1/2 anonim válasza:
100%

Bocsi nem tudom.

Ezek szerint te is szereted a kárpátiát...

Az jó mert én is szeretem

Melyik a kedvenc számod tőlük?

És még milyen rock együtteseket szeretsz?

2019. dec. 16. 17:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Sok kedvencem van. Régi is, új is. Vannak a jutubon válogatások, azokat hallgatom sokszor a háttérben, az egyik legjobb a Sarkadi Enikőé. De újak azon még nincsenek, a Vén bolond vagy a Kis fehér virágok pl. Vagy a Vendégség.

Sokat hallgatom a Fankadeli számait is vagy a Historica-t.

Szeretem a Romantikus Erőszakot is

Az Ismerős Arcok is jó, csak néha túl dzsesszes, ami nekem nem megy. A Nyergest is kedvelem, ott nőtt föl a környéken, ahol laktunk, bár nem ismertem.

Azért remélem, valaki tudni fogja a választ is a kérdésre. Az nem igazság, hogy a rendes emberekről nem beszélünk. Bár ha ő maga nem akarja, akkor rendben van. Mert magam is érintett lettem volna, és nekem is nehéz lenne beszélni róla. De én nem is vagyok előtérben álló ember.

Becsülöm is -és irigylem is- a Nyergest, hogy tud és képes a kisfiáról beszélni, sokaknak segíthet vele.

2019. dec. 16. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!