Hogy találhatnék meg valakit, akitől csak egy rajzom van, és nem tudom se nevét, se az életkorát pontosan? Csak ezt tudom, hogy van egy kb 10-14 éves fia és ő olyan 40-55 éves lehet most.
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 23:07
1/6 anonim válasza:
Szia! Hát ez így elég bajos,ha nagyon komoly az ügy a rendőrséget tudom javasolni. Fantomkép alapján talán megtalálják. Illetve hirdetéseket adhatsz fel magadról, ha érdekled talán rád ismer. Remélem tudtam segíteni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem fantomképem van róla. Hanem anno amikor kórházban voltam egy hétig, az ő fia is akkor feküdt bent. Sokat beszélgettünk és rajzolgattunk. Rajzolt nekem egy rajzot, és máig őrzöm (7-8 éve kb). Szeretném megtalálni őt.
2010. júl. 23. 11:11
3/6 dag válasza:
Itt elődtem azt írod hogy 7-8 éve kb! Szóval ekkor rajzolta, de a gyerek még most is csak 10 esetleg 14, a te álitásod szerint!!
Ha 7-8 éve rajzolta, akkor még 5 éven alul volt, vagy 8 éven alul!!
Hát nem lehet valami profi kép! Egy rajzról szinte lehetetlen megtalálni!
4/6 A kérdező kommentje:
Félreértetted. A nő rajzolta (az anya), nem a fia. :)
2010. júl. 23. 17:06
6/6 anonim válasza:
de aranyos történet!
Remélem, megtalálod őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!