Ismertek valakit, aki vett már Kiszel Tünde naptárat? Hihetetlennek tartom, hogy van rá igény, kereslet.
Figyelt kérdés
2019. dec. 7. 21:49
1/7 anonim válasza:
Én is hihetetlennek tartottam, de ismerek. A Korda házaspárt is kedveli. Evvan.
2/7 anonim válasza:
Aki gyűjtő. Vagy riogatni is biztos jó.
3/7 anonim válasza:
2 rissz-rossz gyereket zsákos emberrel, Kiszel Tündével riogatni nem hasznos pedagógiai húzás.
Ha ismernék olyat, aki ilyet vett, nem ismerném.
Mint az angol viccben:Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom.
4/7 anonim válasza:
Nem pont arra gondoltam :D
Azért az súlyos mentális zavarokat okozna egy gyereknek.
De pl betörők elleni védekezés, tüntetések oszlatása.... Önvédelmi célzattal is jó lehet.
Esetleg a börtön cellákat kiplakátolni vele és ezzel is visszatartó erőt gyakorolva a bűnözőkre... Ha oda kerülnek bámulhatják... De megszünne így a rabok közötti erőszak is, ugye kinek lenne úgy kedve hozzá. Még 2 marék viagrával is csak lógna.
5/7 anonim válasza:
"pl betörők elleni védekezés," - hát ebben van valami... jön a betörő, óvatosan beoson az előszobába- meglátja a naptárat és hanyatt-homlok elmenekül onnan... hm.. még a végén veszek egy ilyen biztonsági naptárat. De mi van, ha kiss fáradtan és szórakozottan megyek este haza, és menekülésre fogom... még gondolkodom a dolgon.
6/7 anonim válasza:
Viccen kívül, szerintem a tervezők munkája nagyon ott van a képeken. Valahogy minden ami ízléstelen, szakmailag kifogásolható, azt bele tudják vinni a színátmenetekkel, a szűrőkkel, a színek teljesen hibás párosításával, szóval hogy igenis látszik ebben a tudatosság. Nem az van, hogy beültetnek valakit a ps elé, hogy próbálj ki mindent ami tetszik, hanem koncepció van mögötte. És ez már az a kategória, ami annyura rossz, hogy az már jó. Ettől még mondjuk egy fillért nem ér, de tudom értékelni. A mostanin ahol nővérke, az a rózsaszín háttér... Nem tudok kitalálni rosszabbat.
7/7 anonim válasza:
Az a nő és lánya súlyosan sérült mentálisan. Segítség kellene nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!