Miért zavarja az oldalt ha megkérdem melyik városban él esetleg nagyobb számban kissebbség?
2019. nov. 21. 19:03
1/10 anonim válasza:
Mert rasszista. Az, hogy valaki cigány, nem jelenti, hogy bűnöző is.
Ha arra vagy kíváncsi, mik a biztonságos részek egy városban (függetlenül attól, hogy cigányok vagy nem cigányok lakják), azt megválaszolják normálisan.
2019. nov. 21. 19:22
2/10 A kérdező kommentje:
miért lenne rasszista az h megkérdem egy bizonyos etnikumból él e nagyobb számban...
2019. nov. 21. 19:30
3/10 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, miért baj az, ha megkülönbözteti őket az ember. Senki nem mondta, hogy a kérdező vagy bárki utálná őket. Egyszerűen más a kultúrájuk, és az lehet, hogy nekem nem tetszik és nem akarok a szomszédjuk lenni. Mint ahogy muzulmánnak se lennék a szobatársa, hogy éjszakánként fel kelljen kelnem, mert ő imádkozik...
2019. nov. 21. 19:45
4/10 anonim válasza:
Azért aki nem burokban él, az 99%-os valószínűséggel arra fog tippelni, hogy nem a roma kultúra iránti rajongásod miatt kérdezed, hol élnek. Bocs, ha tévedek.
Bűnözék közelébe én se költöznék, akár magyar, akár cigány, akár más nemzetiség. Az ok nélküli előítéleteket viszont úgy lehet lerombolni, hogy megismered a másikat, és akkor nem fogsz ilyet írni, mint a 3-as (senkit nem kényszerít a muszlim szobatárs arra, hogy keljen fel vele, eleve éjszakai ima nincs is, esti meg hajnali van, és csendben szokták, nem úgy kell elképzelni, hogy ötszáz decibellel üvölt youtube-ról a müezzin).
2019. nov. 21. 19:56
5/10 anonim válasza:
Mert felesleges... Mindenütt vannak.
Én Starjánban élek, de semmivel sincs több cigány, mint más városokban. Pedig az elmúlt években 6 különböző városban éltem.
ingatlanok áraiból kiderül nem kell ezt kérdezgetni
2019. nov. 22. 20:03
8/10 qkker1 válasza:
Mert egyből rádverik
büdös rászista madgyar vágy!
2019. nov. 23. 12:34
9/10 anonim válasza:
#6 ezzel az a gond, hogy önbevallás szerint működik. Az én városomban 1%-ot ír, a gyakorlatban nyugodtan szorozd be 25-el.
2019. dec. 4. 11:55
10/10 anonim válasza:
Ha beírod, hogy a cigány kultúrát akarod behatóbban tanulmányozni, kutatni és azért érdekel, és még akkor is kitörlik, akkor bizony az oldal fog diszkriminációt megvalósítani, hiszen ellehetetleníti a művelődést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!