Honan van pénzük bőrdzsekire bakancsra hajfestékre meg ienekre?
Előző vagyok.
Pontosítok, ha rezsit, lakbért, és bérletet nem kell fizetni, akkor lehet kijönni napi 10 fontból.
Táblázáshoz meg be kell menni a boltba/étterembe ahol táblát kell tartani, és megkérdezni, hogy tarthatod-e. Ismerősöm vmilyen cigány srácokkal haverkodott össze akik tábláztak, és helyettük ugrott be, meg ők már tudtak egy pár helyet, ahol érdemes próbálkozni. Ha ott vagy, akkor barátokat/ismerősöket kell szerezni, és kérdezősködni kell mindenütt. De táblát tartani meg trógerkedni kimenni Londonba... hát, élettapasztalatnak tényleg nem utolsó... de helyette lehetne tanulni is
köszönöm utolsó válaszaló a válaszaidat .
mer én londonba táblatartogatásbol szeretnék élni . Tudom nemide tartozik de valami ökleted van hogytanuljak meg angolul ?
Sokat kell vele foglalkozni. Az érdeklődési körödbe eső honlapokat/cikkeket angolul ovasod. Filmeket angolul nézel, angol felirattal. Keress magántanárt, mond el neki, hogy nem nyelvvizsgához kell a dolog hanem mondjuk fél éven belül ki akarsz menni. Mondjuk hetente kétszer menni kell hozzá.
De autómosáshoz meg táblázáshoz nem kell angol. Viszont úgy b@szhatnak át, ahogy nem szégyellnek, különösen a magyarok, meg a kelet és középeurópaiak.
A 10 font egyébként csak egy elméleti összeg, mert olyan nincs hogy rezsit meg lakbért nem fizetsz valamilyen módon. És ebben szintén nincs benne a sör-bor. Hacsak nem vagy hajléktalan vagy nem romos házakban élsz. Én mondjuk szeretek ágyon, melegben,tisztaságban aludni. Keress isemerőst, aki járt kint, kérdezd meg őt, mit gondol erről, mert itt leírva nem fogom átadni a tapasztalataim, és nem érzed át, hogy ez qrvára nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!