Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honan van pénzük bőrdzsekire...

Honan van pénzük bőrdzsekire bakancsra hajfestékre meg ienekre?

Figyelt kérdés
[link] . ha valóban csak a túristák fényképezőgépéböl meg táblacipelésböl élnek akor ot londonba a táblacipelés ijen jólfizető meló ? mer mint látjátok a punkokon bőrdzseki meg ienek és ezen nem olcsó dolgok . aki tudja honan van rá pénzük azis írjon köszönöm
2010. júl. 18. 10:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
azt is vedd figyelembe hogy azt a bakancsot évekig hordják, ahogy a dzsekit is. atöbbi ruhájuk nem drága, az a kettő, de tartós is. így megéri, s össze tudják szedni rá a pénzt.
2010. júl. 18. 11:00
 2/17 A kérdező kommentje:
mérne lenne drága ? póló pulóver meg minden meg hajfesték pia kaja . stb . a tábla cipelés ezekszerint jól keresős meló
2010. júl. 18. 11:40
 3/17 haggyámán ***** válasza:
Mint ahogy írták, csak a kaját kell megvenniük és a piát. Nincs házuk, nincs rezsi. Ha egy nap összeszed 30 fontot Ami ~10 ezer forint, abból maximum 2 ezer elmegy kajára, 5 ezer maximum piára, és a maradék 3 ezer forintot elrakják. Előbb-utóbb csak összejön arra a bőrdzsekire..
2010. júl. 18. 11:56
 4/17 A kérdező kommentje:
értem én . de akkoris londonba napi 10 fontbol meglehet élni ?
2010. júl. 18. 12:50
 5/17 anonim ***** válasza:
ha rezsit nem kell fizetni akkor simán ki lehet jönni 10 fontból. táblázásért meg 3-5 fontot adnak óránként, ismerősöm abból élt.
2010. aug. 5. 12:06
 6/17 A kérdező kommentje:
és ot londonban reklámtábláttartani hollehet jelentkezni m ? mitkel tenni ha reklámtáblát akarok cipelni ?
2010. aug. 5. 12:14
 7/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Pontosítok, ha rezsit, lakbért, és bérletet nem kell fizetni, akkor lehet kijönni napi 10 fontból.

Táblázáshoz meg be kell menni a boltba/étterembe ahol táblát kell tartani, és megkérdezni, hogy tarthatod-e. Ismerősöm vmilyen cigány srácokkal haverkodott össze akik tábláztak, és helyettük ugrott be, meg ők már tudtak egy pár helyet, ahol érdemes próbálkozni. Ha ott vagy, akkor barátokat/ismerősöket kell szerezni, és kérdezősködni kell mindenütt. De táblát tartani meg trógerkedni kimenni Londonba... hát, élettapasztalatnak tényleg nem utolsó... de helyette lehetne tanulni is

2010. aug. 5. 13:08
 8/17 A kérdező kommentje:

köszönöm utolsó válaszaló a válaszaidat .

mer én londonba táblatartogatásbol szeretnék élni . Tudom nemide tartozik de valami ökleted van hogytanuljak meg angolul ?

2010. aug. 5. 14:00
 9/17 A kérdező kommentje:
És amugy a tábla tartáshoz nemkell különösebb iskolázottság ? mer nekem a 8 osztájom meg egy szakmám van . azzal tudok táblát tartani ?
2010. aug. 5. 14:05
 10/17 anonim ***** válasza:

Sokat kell vele foglalkozni. Az érdeklődési körödbe eső honlapokat/cikkeket angolul ovasod. Filmeket angolul nézel, angol felirattal. Keress magántanárt, mond el neki, hogy nem nyelvvizsgához kell a dolog hanem mondjuk fél éven belül ki akarsz menni. Mondjuk hetente kétszer menni kell hozzá.

De autómosáshoz meg táblázáshoz nem kell angol. Viszont úgy b@szhatnak át, ahogy nem szégyellnek, különösen a magyarok, meg a kelet és középeurópaiak.

A 10 font egyébként csak egy elméleti összeg, mert olyan nincs hogy rezsit meg lakbért nem fizetsz valamilyen módon. És ebben szintén nincs benne a sör-bor. Hacsak nem vagy hajléktalan vagy nem romos házakban élsz. Én mondjuk szeretek ágyon, melegben,tisztaságban aludni. Keress isemerőst, aki járt kint, kérdezd meg őt, mit gondol erről, mert itt leírva nem fogom átadni a tapasztalataim, és nem érzed át, hogy ez qrvára nem játék.

2010. aug. 5. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!