Tíz óra után zajonganak, mit tegyek? SEGÍTSÉG!
Édesanyámmal ketten lakunk egy házban. Szemben a fatelepen reggel tíztől (!!!!) ment a tucctucc zene meg az ordibálás, még most (22:56) is tart, pedig mindketten korán keltünk mert újítjuk a lakást, szeretnénk lefeküdni.
Nyitott ablak van a meleg miatt, de így képtelenség elaludni. Átmenni nem mehetünk, mert csontrészeg és mind férfi...
MIT TEGYÜNK?!
Tíz óra után már csendháborítás,nem?Akkor igaza van elsőnek.
Mi is így élünk már hetedik éve.Panelben zengenek a falak a k******rap zenétől.Tegnap 11-kor arra feküdtem,ma negyed 8-kor arra keltem.Hívjál rendőrt,az ilyen civilizálatlan Neander völgyiekkel egymagad nem tudsz mit kezdeni.
Szerintem kicsit nem fair, hogy a világ a nappali emberekre van kitalálva. Én hajnali 3-kor érek haza, aludnék reggel is, de nyírják a füvet, elindítják a mosógépet, üvölt a sok kölyök... én hol tehetek panaszt?
Vagy hívd a rendőrséget, vagy vegyél füldugót.
Hát ez az!
Hívd a rendőröket,téged nem bűntetnek meg azért,amiért hívtad őket.Tényleg nem kell eltűrni az ilyesmit!nyugodt lélekkel telefonáljatok be és mondjátok el!
Köszi a válaszokat, megvolt. Sajnos nem sok foganatja lett, éjfélkor kijöttek, 20 perc csend és utána egészen fél4ig megint....
Azoknak, akik felháborodtak a kérdésen: megértelek, hogy te is pihennél reggel, nekem nem is magával a bulival van bajom, hanem hogy max hangerővel üvölt a zene, a sok részeg állat képtelen bármiféle értelmes reagálásra és utána még az utcán randalíroztak. Egyébként vidéken lakom, szóval ez itt nagyon nem megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!