Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a jövőképhez...

Mit szóltok ehhez a jövőképhez, amit leírt az író?

Figyelt kérdés
Www.Wattpad.com/799404445-protohippi-bevezet%C5%91

2019. okt. 28. 18:28
 1/4 anonim válasza:
100%

Gyönyörű.

A kedvenc részem a 7995455c7hsd)4,alegjobb.

2019. okt. 28. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Foglald össze röviden, fene se fog elolvasni valami félkész történetet.

2019. okt. 28. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem az ilyen történeteket és az elvontabbakat is. Az első pár mondatban nagyon sokat szinezel de az ötlet jó és a név is "Protohipli" :D

Nekem is vannak furcsa ötleteim de nem kezdtem nagyon bele egybe sem.

Amikor megállt az idő. (Tehát mindenki megmeredt kivéve a fiatal főszereplőt és néhány számára ismeretlen fiatalt) A lassú bekattanást mutatja be amit kezdetben nem enged még csak sejtetni sem az egész, mert hogy minden ingyen van.

A másik már nagyon elvont inkább le sem írom.

A harmadik pedig azt a lehetőséget használja fel a történet gerinceként, hogy kinőjjük az önsanyargatást mint emberiség és kiépítjük a világűrt. Mondjuk ez nagyon elrugaszkodott eddig fel nem fedezett technológiai vívmányokra is alapszik így elég nehéz betömni ezt az űrt. :D

Folytasd! Én elolvasom ha kész.

2019. okt. 28. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes.
2019. okt. 29. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!