Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Látni és ellenőrizni akarja,...

Látni és ellenőrizni akarja, hogy kivel es mit beszélek a facebookon? Meg kik az ismerőseim?

Figyelt kérdés

Van 1 barát/ ismerősöm, aki 2 éve kb.segítség gyanánt, hogy egymással "ingyen " tudjunk beszélni adott a telefonomba teljesen "ingyen" egy társ SIM kártyát.

Amióta ez a kártya a telefonomba van nem először fordult elő, hogy vissza mondta kivel es mit beszélek privát üzenetben.

Meg beallitottam, hogy csak en lathatom az ismeroseim listáját.

De ez az ismerősöm rögtön észre vette, hogy egyik közös ismerosunket töröltem. Megkérdeztem honnet tudja?

Azt mondta erre, hogy megnézte az ismeroseim Iistajat.

Erre en mondtam neki hogy csak en lathatom ugy van beállítva.

Erre azt felelte.

Jaaa...szóval titkolozunk?

Mondtam neki hogy en semmit nem titkolok előle, csak úgy van beállítva.

Ellenőrizni akar hogy kivel mit beszélek? Ez mire jo neki?

Vagy igy jobban megérte neki a társ kartya csomag? Jaaa

És még valami amikor bekapcsoltam facebookon a ketfaktoros hitelesitest nem tudott nekem írni.

És mikor ra kerdeztem személyesen zavarba jött.

Szóval miért csinálja ezt?

2019. okt. 25. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy társ SIM kártyának semmi köze a Facebookhoz szerintem...miért nem Skype vagy Whatsappon csevegtek? Ha mégis van köze, akkor lehet el kéne dönteni, hogy kell-e egy ilyen barát, aki kihasznál...
2019. okt. 25. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:

#1+

A telefonodban most 2db SIM van, vagy minden hívásra azt használod amit ő adott?

2019. okt. 25. 21:51
 3/3 A kérdező kommentje:
1 db SIM kártya van a telefonomban amit Ő adott nekem, hogy használjam.
2019. okt. 25. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!