Intagram fiókom feltörték volna? Állítólag meg osztottam az éjjel 2 képet "2019 promotion summary" témában, azonban semmi ilyet nem tettem.
Ezt próbáljátok meg:
Én nagy nehezen vissza tudtam szerezni az instám. Beállítások>Alkalmazások>Instagram>Tárhely>ADATOK TÖRLÉSE, vagy pedig töröld le az alkalmazást, majd töltsd le. Ezután >Jelentkezz be"-re kattints, majd "Segítség a bejelentkezéshez". Megadod a Telefonszámod/Email címed/Felhasználó neved, és "Tovább".
Megkapod az értesítést (Attól függ mit adtál meg az előbb), Új jelszót kérsz és ennyi.
Nekem ez megoldotta a problémám. Azt hozzátenném, hogy Freemail-ed vagy hasonló sz*r Email címed van, akkor azt cseréld le Gmail-re.(Profil módosításban tudod megváltoztatni)
Remélem tudtam segíteni. :DD
Sziasztok! Miután semmilyen megoldást nem találtam, január 1-n érkezett egy szokásos értesítő az instagramtól: mxxxxxxx, see XY and more in your feed
Miután ráklikkeltem az Open Instagram gombra, fél év után először beengedett!
Szerintem 2020.01.01-el feloldhatták a zárolásokat, érdemes tennetek egy próbát!
Sziasztok!
Sajnos én is ezzel a problémával küzdök, mint ti. Az lenne a kérdésem, hogy az új fiókomból hogyan tudom véglegesen megszüntetni a régit? Köszi előre is a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!