Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Én bonyolítom túl, ha zavar...

Én bonyolítom túl, ha zavar ez a munka- és párkapcsolat együtt?

Figyelt kérdés
15 éve dolgozom egy cégnél, sz egyik részleg vezetője vagyok. A gazdasági menedzserünk irodájára 2 hónapja jött egy új titkárnő, akivel két héten belül összejöttek. Szerintetek normális dolog, hogy így együtt dolgoznak? Engem annyira irritál, hogy mennek együtt ebédelni, nyalják-falják egymást, aztán ha keresem a menedzsert, a titkárnő-barátnő veszi fel a telefont. Eleve bizalmatlan vagyok, hogy mennyi mindent tudhat ő "privátilag", plusz: egészséges, hogy így együtt vannak?
2010. júl. 16. 12:17
 1/9 A kérdező kommentje:
Mármint az egészségest a munkakapcsolatra értettem.
2010. júl. 16. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs vele gond. A sok együttlét lehet ront majd a kapcsolatukon, de az is lehet, hogy nem olyanok, akiket zavar a sok együtt töltött idő.

Kicsit nem vagy féltékeny? Van valakid? Ha nincs akkor kéne és nyugodtabb lennél. :) (nem bántás)

2010. júl. 16. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:
A szüleim 8 évig dolgoztak egy helyen, egy irodában, ugyanabban a beosztásban, ugyanazon a poszton! :) Nem ment rá a házasságuk, így gondolom ember függő, ki mennyire bírja az állandó együttlétet! Jut is eszembe, pár évvel előtte is egy munkahelyen dolgoztak 15 évig, bár akkor nem egy irodában :)
2010. júl. 16. 12:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem más, ha más részlegen dolgoznak vagy azonos beosztásban, de vezető-titkárnő...???
2010. júl. 16. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy házasság a céljuk.
2010. júl. 16. 13:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Féltékeny nem vagyok. Sem a pasira, sem a posztra nem vágyom.
2010. júl. 16. 13:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Várjunk, nem a házasság bánt, az sem, hogy együtt vannak, hanem hogy a titkárnő a vezető barátnője. Ennyi. Hogy a vezetőhöz a barátnőn keresztül vezet az út.
2010. júl. 16. 13:41
 8/9 anonim válasza:
100%

Én gusztustalannak találom az ilyen kapcsolatokat. A munkahelyet és a magánéletet szét kell tudni választani.

Tekintettel illene lenni a munkatársakra, bárhogyan is van.

2010. júl. 16. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:

"A vezetőhöz a barátnőn keresztül vezet az út".

Ez az undorító a dologban, egyébként nem érdekelne. Engem legalábbis nem. Az viszont elég gusztustalan, hogy egy főnököt egy kis fruska kötélen rángassa. Elhiszem, hogy bosszant!

2010. júl. 16. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!