Milyen ajándékot vegyek a legjobb barátnőmnek?
Figyelt kérdés
A barátnőm a 14-et fogja tölteni szeptemberben, és nem tudom, hogy milyen ajándékot vegyek neki. Tudnátok segíteni?
(Kérem a hülyék kíméljenek, áhh vagy mégsem, jöhetnek baromságok is, de azért ne nagyon durvák xD)
Köszi :)
2010. júl. 15. 20:18
1/14 anonim válasza:
ha a közös képeket vagy olyanokat, amikhez emlék fűződik beeragsztanád egy füzetbe, vagy naplóba, ami jól néz ki, és kidekorálod.
2/14 anonim válasza:
Pl. ha rajong egy együttesért akkor vegyél valami olyat neki amin rajt vannak:D
3/14 anonim válasza:
miket szeret pl sztárok?
az én legjobb bnőm imádta a paramore énekesnőjét szal vettem egy olyan nyakláncot amit ő hord meg egy karkötőt imádta
15/L
miket szeret?
4/14 anonim válasza:
Helohelo
vegyél neki dátum pecsétet ;) azt szereti ha rányomkodják ;) :P
5/14 anonim válasza:
Fanni? Itt keresel ajándékot a Nellinek?:O
6/14 anonim válasza:
barátnő, mint barát, vagy barátnő, mint a csajod?
7/14 anonim válasza:
LEGJOBB bnő..nyílván mint barátnő... lány-lány -.-
8/14 A kérdező kommentje:
a legjobb barátnőm, szóval csaj vagyok
2010. júl. 15. 20:29
9/14 anonim válasza:
a legjobb barátnőmnek egy nap alakú jáde medált vettem tavaly, ha szereti az ékszereket, a horoszkópjához illő ásványmedál szerintem jó ötlet. az ásványboltokban segítenek ilyen ügyben, egy ilyen medál kb. 300 Ft, hozzá a csatos zsinór kb 150 Ft, szóval még csak nem is drága nagyon.
10/14 anonim válasza:
Basszus, Fanni? Nemáááár :S
Miért itt kérdezed?...:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!