Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen emléket örzől Marton...

Milyen emléket örzől Marton Lászlóról?

Figyelt kérdés

Nemrég elhunyt Marton László. Hétvégi partiban erről beszélgettünk. két egykori szininövendék mondta, hogy milyen nagy ember volt. Igazán remek rendező, vérbeli profi és nagy ember.

Te emléket örzől Marton Lászlóról?

2019. szept. 15. 14:48
 1/2 anonim válasza:
51%
Engem jogászként egyszer bevetett a sors a Vígszínházba, s ott jó nehéz díszleteket cipelhettem, nem sokáig szerencsére, de az életem továbbra se akart egyenesbe kerülni, viccesen felvételemet kértem aztán a színházba, de most már színészként, M. L. kedvesen (s meglepetésemre) válaszolt, sajnálattal közölte, hogy nincs üres hely. Ha lett volna, tán több mint tíz éve gondtalan színészként élhetnék.
2019. szept. 15. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én annyi emléket őrzök róla, hogy több, mint egy tucat nő szexuális zaklatással vádolta meg.

Tényleg vérbeli profi lehetett.

2019. szept. 16. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!