Melyik az a diszkó ahova beengednek Budapesten? F/14
Figyelt kérdés
Normálisan tettem fel a kérdést, normális válaszokat kérek!:)2010. júl. 14. 09:26
1/10 anonim válasza:
ha kinézel legalább 16nak, bárhová.. egyébként osztálytársaim Coolba jártak folyton.
2/10 anonim válasza:
zp-be talán, ha még létezik egyáltalán...én sztem 5 éve nem voltam
3/10 anonim válasza:
A ZP-be csak úgy mehetsz be, hogyha a szüleiddel elmentek kérni zöld kártyát. Vagy ha az egyik szülőddel mész be :D
4/10 A kérdező kommentje:
hát szülővel inkább nem:D:D
amugy köszi a válaszokat.
A Cool hol van, meg mettől meddig..?:D
2010. júl. 14. 10:58
5/10 anonim válasza:
Hát pesten nem tudom, de itt bármelyik ilyen diskóba beengednének, igaz vidéken vagoyk rendesen :D
6/10 anonim válasza:
Cool a nyugatitól nem messze van.A bank mellett.A McDonalds tól nem messze. Általában buli függő h mikor nyit. általában 19:00 tól vagy 20:00 tól reggel 5 ig. Nemrossz hely,2 teremmel van ellátva,jól hangszigetelt,bár nem is a legjobb.Még a Studiot meg a Club Dieselt tudom ajánlani. A studio az a hajógyárin található meg. Ugyanígy a Mokka is hajógyárin található meg. Zenei műfajok:
Club coolban: House,electrohouse,techno
Studioban: Vegyes
Mokkában:Általában DnB
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szóval akkor ezeken a helyeken nem is nagyon kérnek személyit?
2010. júl. 14. 12:21
8/10 anonim válasza:
Dehát 14 évesen már van személyid, miért kellene, hogy ne kérjenek?
9/10 A kérdező kommentje:
Azért mert a személyimen látják h 14 vagyok, és azért kéne olyan ahol nem nagyon kérik.
2010. aug. 11. 00:04
10/10 anonim válasza:
Mi barátnőimmel ZP-be és a Dürer Kertbe járunk .
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!