Az valakiknek komolyan szórakozás, hogy lepontozgatják az emberek válaszait itt?
Sajnos igen.
Elég sok embernek van itt kisebb-nagyobb problémája, vannak enyhébb és komolyabb elmebetegek is.
És ismered a magyar mentalitást: nehogy már a másiknak jó legyen! Pontozzuk legalább le!
Valóban sok ilyen válasz van, és ezek IS le vannak pontozva.
Meg a jó válaszok közül is sok.
Volt olyan válaszom, ami 100%-on ált 3 napig. Tehát mindenki felpontozta.
Aztán szépen ment lefelé: 85, 73, 65... aki lepontoz, az elég sokszor több névről is teszi, hogy hatékony legyen.
"Az az igazság, persze, hogy többségben vannak a rossz, semmitmondó vagy nem odavaló válaszok."
Ez idáig nagy igazság. A másik nagy igazság meg az, hogy sokkal elterjedtebb a sértődöttségből való, mint az értékelés alapján történő lepontozás. Bár én csak még 9 éve vagyok a gyakorin, nekem ez az észrevételem.
Nézd meg itt is a pontozást.
Mindenki le van pontozva, kivétel nélkül.
Vannak normális emberek, akik felpontoznak - és vannak azok, akiknek tényleg nincs más örömük, csak az, ha valakinek árthatnak. Az ilyeneket gyógyítani kéne elsőnek, mert sérült lelkűek. Sajnos bezárt az OPNI, és ezen kívül is az a tendencia nálunk, hogy az állam magára hagyja az embereket, nem segít nekik a bajban.
Ugyanis a sérült lelkű ember jobb fogyasztó és jobban irányítható szavazó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!