"Kis kece lányom" c. népdal, További "részeket"/változatokat ismer valaki?
Figyelt kérdés
Kb. 25 v. 30 éve egy kis kocsmában találkoztunk egy pár erdélyi diákkal. Ők is arra kirándultak mi is, beszélgettünk jól éreztük magunkat stb. Ott két lány elénekelte a Kis kece lányom c. dalnak egy olyan változatát amit nem ismertünk. Akkor le is írták nekem egy papirra, de nem találom. Ebben több olyan versszak volt ami nem ismert. Ismeri valaki esetleg ezeket a változatokat? A netet már "rongyosra túrtam" de nem találtam semmit.2019. aug. 20. 14:01
1/6 anonim válasza:
Esetleg ez lehet?
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, nem ez de ez is egy ritka szövegváltozat.
2019. aug. 20. 14:48
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi még mindig nem az igazi. Sajnos.
2019. aug. 20. 20:18
5/6 anonim válasza:
Valamire azért nem emlékszel a szövegböl? Csak nagy vonalakban is segítene keresni.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!