Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted mi lesz így Amerikával?

Szerinted mi lesz így Amerikával?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 13. 09:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19:35-ös: Ebben az esetben kiköltözök az USÁ-ba :D
2010. júl. 13. 19:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez kéne itt is, pár évre megvonni tőlük mindent, meg nem szavazhatnak... aztán odalógatni nekik valami csontot, h örüljenek neki.
2010. júl. 14. 09:36
 13/18 anonim ***** válasza:
29%

Azért azt ne felejtsük el,

1,ki és miért vitte a négereket Amerikába?

2, ki és miért döntött a felszabdításuk mellett, (köze nincs a rabszolgaság meg az emberi jogokhoz)

3, ki és miért hívta a latinokat az országba?

4, Illetve a déli területeket hogyan szerezte az USA és kik éltek/élnek ott? (nem bevándorlók)

Mivel mindegyikre a fehérek (illetve megkockáztatom WASP) a válasz, elvárható, hogy gondoskodjanak róluk. Épp olyan mintha gyereket vállal az ember, aki nem kérte/ nem akart megszületni és aztán felháborodnánk, hogy gondoskodni kell róla. És persze arról sem ők tehetnek, hogy lassan többen lesznek, mint a fehérek. Több gyerekük van hagyományos családban élnek, míg fehérek között a homoszexualitás meg a szingliség a divat.

2010. júl. 20. 13:58
 14/18 anonim ***** válasza:

"míg fehérek között a homoszexualitás meg a szingliség a divat"

Ezen nagyon jot nevettem.

Szerintem a feketekrol, kisebbsegekrol az USA-ban nem gondoskodik senki. Nem kapnak engedmenyeket csak azert, mert x rasszhoz tartoznak. Tudnak magukrol gondoskodni. Az embereket nem zavarja a keveredes vagy a kisebbseg tobbsegge valasa. Csak a rasszistak foglalkoznak ilyennek. Na ugyan mi lesz az USA-val? Semmi, az emberek emberek maradnak, max. mas lesz a borszinuk, de addig meg jo sok evszazadnak kell eltelnie, hogy a feher emberek szama szinte nullara csokkenjen (szerintem ez nem fog bekovetkezni sem). Szoval kit zavar ez? Engem ugyan nem. Egy fekete, latino vagy akarmilyen mas ember semmivel sem rosszabb vagy jobb a fehereknel, csak mas. Epp attol jo az USA, hogy szines. Mi lenne, ha mindenki egyforma lenne?

2010. júl. 20. 15:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem 13:58-nak tök igaza van.
2010. júl. 20. 22:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha kihalóban lesznek a fehérek fogok egy kardot és lekaszabolom az összes nigger faszt.
2010. júl. 20. 23:25
 17/18 anonim ***** válasza:

"........míg fehérek között a homoszexualitás meg a szingliség a divat"

Ne haragudj, de azért ez nagyon durva ferdítés.

Szted latinok és négerek között nem egy az egyben ugyan olyan %-ban vannak homoszexuálisok? Ugyan ... vagy nagyon naiv vagy, vagy szándékosan torzítasz, hiszen ez egyszerűen teljes képtelenség.

A "láthatóság" más kérdés persze, de attól még a "létezése" a jelenségnek egy az egyben meg van.

De nem is értelek, miért gondolod, hogy ez nem így lenne?

Nem rég éppen egy rocker srác mondja nekem, hogy ő mennyire utálja a buxikat és rocker buxi nincs is, na aztán puff, én speciel kettő rocker meleg srácról tudok. Na meg hasonlóképpen, focistákról is úgy hírlik, ők köztudottan miylen nőfalók, és nem tűrik maguk közt a buxikat úgymond. Na ezt is meg tudom cáfolni, van olyan focista srác ismerősöm, akinek azért neve van, hatalmas nőfaló, barátnővel stb, de aztán valójában meg fenntart egy lakást arra is, hogy ott a srácokkal találkozzon.

Ugye érdekes ez a világ?

Ezt a két példát csak azért emeltem ki, hogy a látható felszín nem biztos, hogy ugyan az ám, mint maga a valóság.

Szóval nem a realitás amit te állítasz, ill. ez most csak egy szelete, de kiszúrta a szemem, mert szociológiailag abszurd természetesen.

(mielőtt megkapnám a magamét, nő vagyok !! és heteroszexuális!!)

2010. júl. 21. 08:29
 18/18 anonim ***** válasza:
most látom, hogy azért 15:03 is gondolkodik ...
2010. júl. 21. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!