Ha pl. Egy azsiaival jovok ossze magyar letemre az “fajkeveredes? ” Vagy minek hivjak?
Na igen 😂😂😅 mivel mindketten homo sapien sapiens-ek vagytok nincs faj keveredés de ha pl te még csak homo erectus vagy homo neandervolgyi vagy akkor már beszélhetünk faj keveredésről...
Ezt interracionális párkapcsolatnak hivják vagy csak egyszerűbben külföldi párkapcsolat
Na meg ugy lenne csak bármilyen keveredés ha gyereket csinaltok..... -.- 😅
Nem biztos az a recessziós öröklődés... vannak esetek amikor ki esnek ezek a gének és helyette a te európai génjeid lesznek a dominánsak!
Meg ez attól is függ hogy ő benne mennyi a fehér-nyugati gén
Lásd kenau reevest félig kinai... azt ő meg egy full fehér nyugatinak néz ki... szoval qurvára dobokockás az a recessziós oroklodes.... -.-
Az apja az kinai... de lényegtelen annyi meg hogy nekem göndör volt a hajam kiskoromban full göndör most meg nagyon egyenes... valszeg mútáció lepet fel nálam 😂😅 mivel a gének folyamatosan cserélődnek mikor megsérülnek és ezért az RNS neha mas kódot olvas be a gen láncba... ezért van az hogy pl egy fekete párnak is fehér gyereke születik... na ekkor mi van? De komolyan? Az a baj hogy bármennyire is kicsi rá az esely megtörténik!!! Mivel ezek a gének kiszámíthatatlanok nem pontosan az történik meg mint aminek meg kellene... pl nálunk is apám anyám fekete haju én vörös vagyok! Papa szinten az volt... ohh es valamiert a lányok apai ágról mind szokek és kék szeműk...! Szoval itt csak az apai ágról van fekete haj, vörös, és szőke! Valamint barna, fekete és kék szem! Mindkét szülőm fekete haju barna szemű... ennek ellenére vörös a hajam de a szemem barna
Szoval hiába hogy ezek a jegyek recesszivek mert mikor a domináns gének kiesnek akkor megtörténik azaz ez a 0-10% közötti dolog! De mivel ugye bár emberek milliárdjairól van szó... igy nem kapunk olyan kevés embert...
“Meg elhanyagolható” miert lenne elhanyagolható ha létezik rá az elő bizonyíték??!! Hogy igenis van olyan? Kenau reeves az 0-10% közé eső ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!