Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tud bárki bármit az egykori...

Caustic kérdése:

Tud bárki bármit az egykori hűvösvölgyi napközis tábor sorsáról?

Figyelt kérdés
Maga a tábor közvetlen a nagyrét mellett volt a nagyrét utca és a nagykovácsi út kereszteződésénél; főleg a 9. kerület óvodái/ált.iskolái használták nyaranta. Anno a '90-es években töltöttem ott nagyon sok nyarat, sok kedves emléket szerezve, de azóta nem találtam a területről semmi infót, csak hogy most egy üres telek van ott. Érdeklne, hogy mi lett vele, hogy jutott eddig?

2019. aug. 6. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Leegett es lebontottak
2019. aug. 6. 20:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy ugyanarról beszélünk? Mármint maga a tábor égett le? Mert azt tudom, hogy közvetlenül mellette a Nagyréten volt pár éve valami tűzeset, valami büfé vagy bódé égett le akkor. De az más.
2019. aug. 7. 14:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Illetve annyit még tudok, hogy valami tenisz centrumot építettek a tábor helyére, de már az is csődbe ment a 2010-es évek elejére. Legalábbis a fortepan-on ezt írta valaki:

[link]

2019. aug. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!