Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tud bárki bármit az egykori...

Caustic kérdése:

Tud bárki bármit az egykori hűvösvölgyi napközis tábor sorsáról?

Figyelt kérdés
Maga a tábor közvetlen a nagyrét mellett volt a nagyrét utca és a nagykovácsi út kereszteződésénél; főleg a 9. kerület óvodái/ált.iskolái használták nyaranta. Anno a '90-es években töltöttem ott nagyon sok nyarat, sok kedves emléket szerezve, de azóta nem találtam a területről semmi infót, csak hogy most egy üres telek van ott. Érdeklne, hogy mi lett vele, hogy jutott eddig?

2019. aug. 6. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Leegett es lebontottak
2019. aug. 6. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy ugyanarról beszélünk? Mármint maga a tábor égett le? Mert azt tudom, hogy közvetlenül mellette a Nagyréten volt pár éve valami tűzeset, valami büfé vagy bódé égett le akkor. De az más.
2019. aug. 7. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Illetve annyit még tudok, hogy valami tenisz centrumot építettek a tábor helyére, de már az is csődbe ment a 2010-es évek elejére. Legalábbis a fortepan-on ezt írta valaki:

[link]

2019. aug. 7. 15:40
 4/4 anonim válasza:
Én is jártam abban a táborban. Nem tudom mi történt vele ugyan, de emlékszem volt egy vurstli ahova vittek minket meg fák és rét meg sok gyerek. Nem sokat segítettem, de jó kis tábor volt, kár érte ha tényleg leégett, bár eléggé szocreál épület volt, ha jól emlékszem.
febr. 4. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!