1/1 anonim válasza:
TOP most nemrég szerelt le, G-Dragon október 26.-án fog, Taeyang november 10.-én, Daesung pedig november 11.-én.
De ezeket az információkat két kattintással megtalálhattad volna.
Hogy mi lesz velük, miután mindenki leszerelt, kérdéses. Vajon folytatják négyen, vagy külön utakra lépnek? Hogy őszinte legyek, az előbbinek nem jósolok túl nagy jövőt. Egyrészt kezdenek már kinőni a fiúbanda szerepből (jó oké tudom, több fiúbanda is van, ami még mindig aktív, pedig a tagok már jóval harminc fölött vannak), másrészt ott vannak a folyamatos botrányaik, illetve a YG Entertainment botrányai. Nem csodálkoznék, ha valamelyikük ott akarná hagyni a lemezkiadót. De ez persze mind csak találgatás és az én személyes véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!