Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit teszel, ha megfenyeget...

Mit teszel, ha megfenyeget egy olyan ember, akivel gyakran kell találkoznod?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy olyan társaság tagja, aminek mindketten a tagjai vagytok.
2010. júl. 12. 07:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mit értesz megfenyegetés alatt?
2010. júl. 12. 07:21
 2/11 anonim ***** válasza:
szekta?
2010. júl. 12. 07:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyen fenyegésre (bár nem tudom mivel fenyegetett meg konkrétan, mert nem írtad) még nagyobb fenyegetéssel szoktam reagálni.

Biztos van a fenyegtőnek is gyenge pontja, családja, kocsija, háza...

A többit Rád bízom :)

2010. júl. 12. 07:42
 4/11 A kérdező kommentje:
baráti társaság, nem kell rögtön rosszra gondolni, azt mondta ha még1x meglát megver. mondjuk ilyen a srác, szokott baromságokat mondani, de ez azér erős volt. nem szoktam kiírni a problémáimat, de télleg nemtom mi lenne a normál reakció. erősebb nálam.
2010. júl. 12. 08:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A normál reakció, hogy leszarod, hogy mit magyaráz, és ha meg akar verni, te vered meg őt, vagy ha valaki találkozót szervez, megkérdezed, hogy ő is ott lesz-e, és ha igen, kijelented, hogy akkor te nem.
2010. júl. 12. 09:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ellenorizd le a tb biztositasod, es keszulj fel a veresre. Aztan _nyugodtan_ allj ele legkozelebb, hogy ha nagyon kell, akkor jojjon a veres.

Igy a kiallasod miatt elkerulheted az igazi verest is, raadasul inkabb egy veres, mint a idegeskedes es a felelem. Raadasul, ha latja hogy nem felsz tole, sem a testi fajdalomtol, akkor eselyes, hogy "beken hagy".

2010. júl. 12. 09:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor együtt van a társaság, akkor állj elé, és közöld, hogy készen állsz, jöhet a verés....igen, mindenki előtt!

Ezek az emberek csak akkor nagylegények, ha egyedül vannak. Ha látja, hogy nem félsz tőle, akkor nyert ügyed van, ráadásul leégeted a többiek előtt.

2010. júl. 12. 09:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Ess neki ha verekedni akar. Ha nyer, jelentsd fel.
2010. júl. 14. 18:47
 9/11 Earl J. Hickey ***** válasza:
Egyszerűen hagyd rá, sétálj el mellette. Engem is meg akart verni egy gyerek mert állítólag beszóltam neki meg mutogattam(Olyan "Beszóótá köcsög" fajta volt) pedig nem is ismertem, életemben nem láttam. Aztán meg rám akart jönni vagy 5-6 "kisebbségivel" együtt. De megmondtam neki hogy próbálja csak meg és elmentem.
2010. júl. 15. 10:54
 10/11 Earl J. Hickey ***** válasza:

10:54

Igaz hogy kb fél hónapig úgymond "üldözött", de ez van. Megúsztam verés nélkül :). És olyat kapott az apjától hogy nem láttam 2 hétig. Aztán egyik nap találkoztunk és még bocsánatot is kért(!)

2010. júl. 15. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!