Mit teszel, ha megfenyeget egy olyan ember, akivel gyakran kell találkoznod?
Én az ilyen fenyegésre (bár nem tudom mivel fenyegetett meg konkrétan, mert nem írtad) még nagyobb fenyegetéssel szoktam reagálni.
Biztos van a fenyegtőnek is gyenge pontja, családja, kocsija, háza...
A többit Rád bízom :)
Ellenorizd le a tb biztositasod, es keszulj fel a veresre. Aztan _nyugodtan_ allj ele legkozelebb, hogy ha nagyon kell, akkor jojjon a veres.
Igy a kiallasod miatt elkerulheted az igazi verest is, raadasul inkabb egy veres, mint a idegeskedes es a felelem. Raadasul, ha latja hogy nem felsz tole, sem a testi fajdalomtol, akkor eselyes, hogy "beken hagy".
Amikor együtt van a társaság, akkor állj elé, és közöld, hogy készen állsz, jöhet a verés....igen, mindenki előtt!
Ezek az emberek csak akkor nagylegények, ha egyedül vannak. Ha látja, hogy nem félsz tőle, akkor nyert ügyed van, ráadásul leégeted a többiek előtt.
10:54
Igaz hogy kb fél hónapig úgymond "üldözött", de ez van. Megúsztam verés nélkül :). És olyat kapott az apjától hogy nem láttam 2 hétig. Aztán egyik nap találkoztunk és még bocsánatot is kért(!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!