Mit lehet tudni az idei erettsegirol? Nehezebb volt osszessegeben mint a tavalyi?
Szerintem hasonló volt idén is. A magyar nagyon könnyű,simán meglett az írásbeli 90% fölé, a matek szerintem egyatalan nem volt nehéz, csodálkoztam, hogy mindenki ennyire kiakadt. Én épphogy négyes voltam és így is 85% lett(mondjuk tagozatos voltam, ott szigorúbban osztályoznak, de nem bánom, mert egy evfolyamtarsam meg ötös volt és hármas lett az érettségije). A töri sem volt vészes, egy-két feladat volt csak, ami nekem személy szerint nem jött be. Az esszé témák is hálásak voltak, nem, hozzám nem jutott el a kiszivárgott info(bár örültem volna neki, de így is elégedett vagyok). A középről ennyit tudok...Angolból emelteztem, szerintem az így rendben volt, egyedül a listening tűnt nehezebbnek a szokásosnál. Nekem tesi volt az ötödik tárgy, abból meg nincs írásbeli. Összességében szerintem aki becsületesen tanult az előző években és nem idén kapott észbe, az simán negysre-ötösre meg tudta írni. Nyilván a matek az más, ott nem elég sokszor a szorgalom, ha valaki nem olyan beállítottságú, máshoz ért vagy nem olyanok a képességei, akkor az középszinten is szenvedhet ezt.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!