Szerintetek gáz ha 23 évesen buszsofőr lennék?
Kérem normális válaszokat írjatok!
Azért kérdezem mert, nem igazán láttam még 23 éves buszsofőrt csak jóval öregebbeket!

Budapesten már egy időben B kategóriával rángatták be az embereket ingyenes képzéssel...mostanában már C kategóriával lehet belépni.
Ingyen elvégzed a tanfolyamot aztán mehetsz is isten hírével.
Gáznak nem gáz...de akkor már inkább kamionozás 2x 2x annyi fizuért.

4-es és 5-ös válasz abszolút baromság.
C-t 18-tól lehet kezdeni, 21-ig belföldön lehet vele vezetni. D-t 21-től lehet kezdeni, 24-ig belföldön lehet vele vezetni. Személyszállító GKI akkor kezdhető ha kézben van a D-s jogsi. Munkavállaláshoz pedig (Magyarországon) kell a PÁV 2, aminek előfeltétele a legalább két éves vezetői engedély. (bármelyik nemzetközi kategória legyen két éves, akár az AM is lehet ez).
Egyébként nem gáz, én is másfél hónapon belül buszsofőr leszek, csak a GKI nincs meg. Kipróbáltam a kamionozást, de az egy rakás sz... Legalábbis nekem.. Én csak a pénzért csináltam volna, de jól mondják hogy aki az miatt csinálja, az szívni fog. Amúgy is. Buszon kétharmadát keresed kb mint kamionon, de tized annyi a szívás. (nagyjából egyező munkákat nézzünk, ne a volános helyközist hasonlítsuk a nemzetközis háromhetezős kamionsofőrhöz)
23/f

Egyáltalán nem gáz!
Szerintem teljesen jó, sok sikert!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!