Szerintetek mennyi az eselye hogy a corvinus penzugy szamvitel szak fizetos ponthatara ami tavaly 427 volt iden eleri a 431 et?
Én egy másik kérdésnél leírtam már hosszasan, de szerintem simán elképzelhető ennyi növekedés.
Emelt közgazdaság ismeretek érettségi szerintem most átlagban jobban sikerülhetett mint tavaly, vagyis környezetem alapján. Megoldottam minden feladatot és kb 15-20%kal jobban sikerült élesben, szóval szerintem most sokaknak jól sikerülhetett. De egyelőre nincs fent az oktatási hivatal oldalán statisztika így erről nem lehet biztosan nyilatkozni.
De azért drukkolok neked, hogy felvegyenek! Javaslom olvasgass picit vissza, nagyon sok Corvinusos kérdés van már fent, hátha találsz valami jó választ valahol.
Ezen kár sakkozni. Ki fog derülni a ponthúzáskor. Most megerősítést szeretnél, hogy de, be fogsz kerülni. Erre nem lehet azt mondani, hogy nyugodj meg, mert nem lehet tudni. Az pedig, hogy egy FIZETŐS szakot ki jelöl első helyet, ne legyen már releváns. Valszeg a jelentkezők nagy többsége betette az államis szakot is első helyre, még akkor is ha nincs meg a min. pontja sem, mert pénzbe nem kerül, helyet nem foglal és "ki tudja" :) Az, aki első helyre teszi a fizetőst, ő már vagy elhasználta az állami féléveit, vagy csak szimplán lüke.
Szóval türelem, két hét és kiderül, hogy felvettek-e. Addig akár kávézaccot is olvashatsz, kb. annyit ér, mint sakkozni, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!