Egerben tudnátok jó oktatót ajánlani? (Autó B kategória)
Szeptemberben kezdeném a vezetést. A többit remélhetően még nyáron itthon legyűröm.(Kollégista vagyok.)
Szóval aki Egerben tanult vezetni és van valami jó referenciája(vagy rossz is), az kérlek ossza meg velem. :) Az nekem mindegy, hogy egyéni vagy iskola, ha jó. És annak is örülnék, ha nem lenne annyira drága.
Én a Driver Centrumban kezdtem, hát az egy katasztrófa volt, senkinek nem ajánlanám. Az iskola vezetőjénél (M.S.) tanultam, de ő aztán ott húzott le anyagilag és önbecsülés terén is, ahol csak tudott. Oda tényleg ne!
Utána Boda Attilánál, a Boda Autósiskolában folytattam a vezetést, ő tényleg hihetetlen türelmes, segítőkész ember, mindent elmagyarázott, amit korábban nem értettem, vagy az előző oktatóm egyszerűen közölte, hogy magoljam be, pedig fogalmam sem volt róla, hogy mit jelent. Mindössze 10 órát vettem nála, és elsőre sikerült a vizsgám. A 10 óra ráadásul elég volt arra is, hogy visszanyerjem az önbizalmamat és megszeressem a vezetést, ezért pedig nem is lehetnék hálásabb. :)
(Nem az a lényeg, hogy mindenáron jogsit szerezz, hanem hogy megmaradjon a kedved és a bátorságod, hogy utána magadban is beülj a volán mögé. Annak nem sok értelme van, ha kifizetsz százezreket a jogsira, aztán félsz a vezetéstől és sosem akarsz kocsiba ülni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!