Hany pontotok lett es hova jelentkeztetek egyetemre?
Figyelt kérdés
Es milyen szakra?2019. júl. 10. 01:00
21/41 anonim válasza:
316 pontom lett és az ELTE BTK-ra jelentkeztem germanisztikára.
Lepontozás pedig.. pont az ilyen kérdéseknél felesleges a pontozás, de azért bevállalom.
22/41 anonim válasza:
PPKE pszichológia, 459 pont :)
24/41 anonim válasza:
SZE-ÉÉKK Közlekedésmérnök, 442 pont. Habár, most már egy kicsit bánom, hogy nem BME-re jelentkeztem ennyi ponttal, de Győr is tökéletes. :D
25/41 anonim válasza:
ELTE-GTI pénzügy és számvitel 448
26/41 A kérdező kommentje:
Utolso gratulalok a pontodhoz.Ennyi ponttal hogy hogy nem a corvinusra jelentkeztel?
2019. júl. 12. 18:55
27/41 anonim válasza:
348 ME - Kereskedelem & Marketing
28/41 anonim válasza:
Köszönöm szépen! Hát már bánnom, hogy nem oda jelentkeztem akkoriba még nem hittem volna, hogy ennyi pontom lesz. Meg még anno elriasztott a Corvinus kollégiuma. De remélem az ELTE-vel is megleszek elégedve.
29/41 anonim válasza:
Nekem már előtte megvolt a pontom, ez második diplomám lesz. Azért nem a BME-re mentem mert felesleges szivatás, tantervben hasonló. Informatikát úgyis gyakorlatban tanulod meg nem suliban. MSc-t külföldön tervezem (BME is lehetne akár) és dolgozni is ott. BME-nek csak itthon van neve, külföldön senkit nem érdekel. Informatika világában meg különösen nem érdekli itthon sem munkáltatót honnét van diploma. Senki se érezze magát kevesebbnek mert nem 'neves' meg "menő" egyetemre megy, ezek sokszor ok nélkül vannak felhypeolva hallgatók által. Örüljetek a magas pontoknak és hogy mehettek egyetemre. Sok sikert mindenkinek! :)
30/41 anonim válasza:
441, ELTE-TKK (matek-magyar) 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!