Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Cad-cam informatikuskénk,...

Cad-cam informatikuskénk, hogyan tudnám magam tovább képezni?

Figyelt kérdés

Cad-cam informatikuskénk dolgozom, egyedi gyártásban. Tervben volt hogy elvégzek valami gépészmérnökit, de mostmár csak emelt érettségi és középszintű nyelvvizsga kel.

Viszont szeretem a szakmám, és (nem nagyképűségből) jó is vagyok benne!

Edgecammel dolgozom és teljesen magamtól 2 marógepnek is raktam össze postprocessort hibátlanul. (Egy 3 és egy 4 tengelyesnek)

Viszont azt tapasztaltam hogy szakmai tapasztalat nélkül nem kellek senkinek. Hogyan fejlesszem magam (munka mellett) hogy jól kereső és hasznos ember legyek a piacon?

2019. júl. 4. 12:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje dolgozol ebben a szakmában? Mit csinálsz pontosan? Gép mellett dolgozol vagy irodában programozol? Mi lenne az az irány ami érdekelne? Ha tervezéssel foglalkoznál inkább akkor mindenképpen kell a gépészmérnök képzés, ha a gyártásban fejlődnél és szeretnél több pénzt keresni akkor javaslom pl Szűcs Ferenc 5 tengelyes CNC programozó tanfolyamát, keress rá neten. Egyre több az 5 tengelyes gép az iparban, viszont olyan szakember aki ki is tudja használni ezeket a gépeket hatékonyan nincs elég. Ez egy jó irány lehet és komplexebb gép kezeléséért több pénzt lehet elkérni (mondjuk ez is munkahely függő, jó helyet kell találni)
2019. júl. 5. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!