Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Arról mit gondoltok, hogy a...

Arról mit gondoltok, hogy a kötelező testnevelés miatt nem akarok menni az egyetemre?

Figyelt kérdés

Pontjaim alapján simán felvennének, de nincs kedvem újra tesizgetni, a gimiben szörnyű volt!!!

Természettudományról van szó

2019. jún. 23. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Tök alibi tárgy a tesi, egyetemen már nem arról szól, hogy valami vén, elhízott, alkesz phaszkalap tanár hajcsárol, ameddig meg nem fulladsz. Egy haverral felveszel olyan sportot, ami szimpatikus és eljártok heti egyszer másfél órára, mintha edzésre járnátok. Van olyan, aminél még csak átöltözni sem kell, pl egy időben jártam pingpongozni.
2019. jún. 23. 13:00
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Itt nem az a lényeg, hogy mit kell, vagy nem kell csinálni, hanem az elv...

Nem lenne szabad, hogy kötelező legyen egy olyan szakon, aminek semmi köze hozzá.

2019. jún. 23. 13:14
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
Azt gondolom hogy lusta vagy.
2019. jún. 23. 13:33
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

#1. vagyok és #12. is.

Én atért ellenzem ezt az egészet, mert táptalaj a bullyingnek, ami Magyarországon még az egyetemeken is simán jelen van.

2019. jún. 23. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó ez most komoly?
2019. jún. 23. 13:46
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Elég szánalmas. Ha akarod a képzést (legyen szó természettudományról, mérnökiről, akármiről), akkor nehogy már a tesi tartson vissza, sokkal rosszabb tárgyak is vannak. Nálunk pl. nincs is kötelező tesi, de máshol is úgy tudom, hogy legfeljebb 2 év és tök kamu dolog, de ha mégse kamu ott, ahol csinálod, nem hiszem, hogy ezen múlna bárki diplomája.
2019. jún. 23. 20:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én is utáltam a tesit pont amiatt ami miatt te. De egy olyan szakra mentem ahol meg is követelik es nagyon fontos a tesi. Nagyon féltem tőle, de az egyetemen teljesen más volt a mentalitás, ami motivációt adott. KB tavaly ősszel-télen kezdtem el edzeni, már kettő félmaratonon voltam és megnyertem az egyetemi 6000 méteres versenyt. Ebből azt akartam kihozni hogy ha ide szeretnél menni mindenképp menj, lehet hogy kellemesen fogsz csalódni :) 19L
2019. jún. 24. 10:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajna igen, van kötelező tesi és ha rosszul választas nagyon meg tud alázni a tesitanár, ugyanúgy, mint gimiben. Ilyen gimnasztika, alakformálás, ugri-bugri órák mind keményebbek, mind hangzanak. Szerintem a legegyszerűb a futás, max lassan futsz vagy sétálsz amikor senki nem figyel és kész. Esetleg jóga, ha szeretsz úszni az se rossz, vagy csatlakozz egy városi sportegyesülethez, mondjuk íjászat, lövészet, ami ilyen érdekes, de nem a legmegerőltetőbb.
2019. jún. 24. 12:22
 19/19 anonim ***** válasza:
70%
Csak nappalin van tesi, levelezőn nincs. Ha ennyire zavar, akkor menj levelezőre és még úgy is bejárhatsz minden órára ha van időd
2019. jún. 24. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!