Mit kell tudni a rendészeti szakról?
Próbáltam utána nézni, de úgy gondolom jobb hogyha egy masik ember véleményét is hallom aki esetleg most is rendészeti szakon van.
Ha esetleg van olyan lány aki rendőr szeretne lenni és olyan suliba jár annak negyon megköszönném ha irna, mivel én is lány vagyok! :)
Igazából több kerdésem is lenne. Pl. hogy megy ez az egész? Mennyire kemény? És mennyire okoz kimerültséget? Főleg ezért várom a lányok válaszát hiszen nem vagyunk olyan erősek mint néhány férfi! :)
Milyen gyakorlatok kellenek a felvételin? Mire kell leginkább rágyúrni? Egyetlek nem csak fizikai dolgok lesznek?
Az átlagom 5,0 volt eddig végig, most leszek 8.os.
Illetve valaki aki Miskolc közeleben lakik, tud rendészeti iskolákat felsorolni? Nem hinném hogy sok van, én a Szemeréről, es a Rendészeti szakgimiről hallottam. Lehet Miskolcon ennyi van de ha Miskolc közelében (pl Szerencsen) van valami jó suli esetleg azt is megpróbálnám. Ha nem marad más akkor a Szemerébe mennék, viszont azzal az a gond ha jól tudom hogy csak bentlakásos, és én ilyenbe nem szeretnék járni. Nem tudom mennyire lehetne ezt megszokni. Nem vagyok az a tipús aki egy bentlakásos suliban jól érezné magát.
És ha esetleg van egy rendőr aki már havi fizetést kap, az leírná nekem hogy mennyire lehet megélni ebből az összegből? :D Ezt úgy értem hogy kb mennyi egy-egy rendőr ÁTLAG fizetése? :) És ez mitől függ?
Bocsi a sok kérdésért, de nem vagyok nagyon jártas ebben, esetleg ha valaki igen az segítene? Köszi előre is ha valaki megpróbál válaszolni valamelyik kérdésemre! :)
Nem vagyok rendőr, de tiszteletem hogy az szeretnél lenni!
Szurkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!