Pszichológus akarok lenni, de túl későn?
A helyzet az,hogy nagyon szeretek embereket elemezni es tanacsokkal ellatni,es ezaltal latni a javulasukat,ami engem igazan boldogga tesz,na de.
Hulye voltam,el linkeskedtem 4 evet egy szakgimnaziumban,nem jelentkeztem sehova es az erettsegim jegyei 2-es 3-mas korul mozognak.
Tudom,jol megjartam,de szerintem nincs meg itt a veg.
Tanacsokat szeretnek kerni,hogy hogyan kerulhessek be egy pszichologiai fosulira vagy egyetemre.
Mert teljesen tanacstalan vagyok
18/f
Én most jelentkeztem nagyon jó tanulmányi átlaggal + nagyon jó érettségivel, de ez nem könnyű és tanultam is eleget. 91% emelt angol és 80% emelt törivel lett meg a pontom.
Ez a lány itt elmondja, ha középsuliban se tanultál akkor nem biztos hogy neked való.. Eddig nem tanultál, most miért tennéd?
De nem akarlak lebeszélni, próbáld meg, csak gondold át rendesen.
4-es lett a magyarom,a törim 3-as,az angolom 5-ös,a matekom 2-es, a szakmaim 3-as (még nem tudom a százalékokat)
Ha szakmám van és középfokú nyelvvizsgám van,majd később emeltet teszek angol és magyarból,akkor mennyi esélyem van arra,hogy egy államilag finanszírozott alacsony ponthatárú egyetemre felvennének pszichológiára?
"(...)egy államilag finanszírozott alacsony ponthatárú egyetemre felvennének pszichológiára?"
Alacsony ponthatárú pszichológia szak nincsen, ezt már írtuk. A min. a 435 pont az 500-ból. Ennél csak magasabb lehet, alacsonyabb nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!