Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy nyár alatt fel lehet...

Egy nyár alatt fel lehet készülni B2 angol nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés
4 even keresztul tanultam gimiben es youtube-n megertem az angol videokat illetve angolul filmet is szoktam nezni. Nyelvtani reszet illetve a szavakat jelenleg is tanulgatom. Magantanarral teljesitheto ez a cél?
2019. jún. 17. 12:13
 1/4 A kérdező kommentje:
Már az is eleg lenne,ha mondjuk szeptemberben az irasbelit megtudnam irni.
2019. jún. 17. 12:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen szinten állsz most. Beszéd hogy megy? Szoktál angolul olvasni? Sztem nézz ki egy nyelvvizsgát és vegyél hozzá egy feladatsoros könyvet. Párat megcsinálsz és hogyha jó a százalék akkor simán :). A hallgatás és az olvasás részét te is le tudod tesztelni mennyire menne.
2019. jún. 17. 12:32
 3/4 A kérdező kommentje:
A beszéd része nem megy sajnos, ezert először főleg az írásbeli részére készülnék. Gimiben szinte vegig ötös voltam, gyakran olvasok hireket angolul amiket meg is ertek. Nem tudom még mit mondjak :D Egy erős alaptudasom mindenkepp van.
2019. jún. 17. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, egy cipőben járunk! A beszéd nekem sem megy valami jól, bár inkább azért, mert félek megszólalni. (Nehogy hülyeséget mondjak) Én azt mondom, a beszédre úgy készülj fel, hogy először magadnak mondasz fel szövegeket. Hangosan, többször is ismételve. Aztán keress valakit (nem baj, ha nem tud angolul) és neki is beszélj.
2019. aug. 3. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!