Egy nyár alatt fel lehet készülni B2 angol nyelvvizsgára?
Figyelt kérdés
4 even keresztul tanultam gimiben es youtube-n megertem az angol videokat illetve angolul filmet is szoktam nezni. Nyelvtani reszet illetve a szavakat jelenleg is tanulgatom. Magantanarral teljesitheto ez a cél?2019. jún. 17. 12:13
1/4 A kérdező kommentje:
Már az is eleg lenne,ha mondjuk szeptemberben az irasbelit megtudnam irni.
2019. jún. 17. 12:14
2/4 anonim válasza:
Attól függ milyen szinten állsz most. Beszéd hogy megy? Szoktál angolul olvasni? Sztem nézz ki egy nyelvvizsgát és vegyél hozzá egy feladatsoros könyvet. Párat megcsinálsz és hogyha jó a százalék akkor simán :). A hallgatás és az olvasás részét te is le tudod tesztelni mennyire menne.
3/4 A kérdező kommentje:
A beszéd része nem megy sajnos, ezert először főleg az írásbeli részére készülnék. Gimiben szinte vegig ötös voltam, gyakran olvasok hireket angolul amiket meg is ertek. Nem tudom még mit mondjak :D Egy erős alaptudasom mindenkepp van.
2019. jún. 17. 12:44
4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező, egy cipőben járunk! A beszéd nekem sem megy valami jól, bár inkább azért, mert félek megszólalni. (Nehogy hülyeséget mondjak) Én azt mondom, a beszédre úgy készülj fel, hogy először magadnak mondasz fel szövegeket. Hangosan, többször is ismételve. Aztán keress valakit (nem baj, ha nem tud angolul) és neki is beszélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!