Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakról vélemények?
Szeptemberben kezdek, érdekelne (akár privátban is) melyik tárgyakat érdemes felvenni, milyen a közösség,mennyire segítőkészek az oktatók-tanárok , és minden egyéb amit említésre méltónak gondoltok. A Corvinusról átfogó vélemények,belső infók is érdekelnének :)
( a büfészakon vagyok, menjek a mekibe dolgozni jellegű kommentektől kérlek kíméljetek, köszönöm)
Hát oda meg nem vesznek fel akárkit :D
Ezzel a szakkal csak annyi a baj ,hogy a kommunikáció meg a médiatudomány önmagában semmit nem ér ,nagyon sok kapcsolat kell hozzá ,és kiöregedés + kapcsolat alapján megy a dolog ,civil életben nem sok helyen lehet vele elhelyezkedni ,a közgazdász ugyan ez bár az még hasznosabb de 22 évesen xy-t senki nem fogja felvenni közgazdásznak :D
Szia!
Nem erre a szakra járok, de BCE-s vagyok. A ponthatárok valóban magasak (mint a legtöbb BCE-s szakon).
Ha tényleg érdekel a szak és jó vagy benne, biztos lesz munkád. Ha már most el akarsz kezdeni készülni az egyetemre, kezdd el olvasni Chikán Attila - Vállalatgazdaságtan című könyvét. Az tuti kelleni fog az első szemesztered során.
Na, felvettek? :)
A nyár hátralévő részét töltsd azzal, hogy gyakornoki helyet keresel magadnak. Ez ezen a szakon mindennél fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!