Mit kell tennem ahhoz hogy mérnök/villamosmérnök legyek?
Miből kell ráhajtanom? Miből emelteznem?
Bevallom, rajzból NEM vagyok jó, de vonalzókkal körzőkkel imádok dolgozni, és egyik másik nagyon jól is sikerül.:)
És ugyanezek a kérdések a villamosmérnökre is vonatkozik!
Miből hajtsak rá, miből emleltezzek?
Mi fizet jobban? Ti melyikkel foglalkoznátok a kettő közül?
Oks, szerintem a villamosmérnök kilőve...
A sima mérnöknek is kell info, mert azt utálom?!:S
gondolom műszaki rajzot sem tanulsz középiskolában.
enélkül még a rajz alkalmasságid se lenne meg, enélkül meg semmiképpen nem vesznek fel.
maradj a villamosmérnöknél. elektrót meg lehet tanulni egyetemen is. (hallottam olyat is hogy aki már tanulta ezt középsuliba, azt direkt szívatták, mondván, hogy ne bízza el magát, hogy ezt már ő úgyis tudja...)
BME építészmérnöki rajz alkalmassági:
Én jártam rajzolni és az ottani tanárom felesége építészmérnök. Bár én nem az akartam lenni/lettem (hanem villamosmérnök) kértem néha ilyen feladatokat tőle csak hogy kipróbáljam. Egyáltalán nem megcsinálhatatlan, vagy olyan nehezen tanulható. Persze ez embertől is függ.
Nem árt ha a matekot a kisujjadból kirázod... Na meg ha a fizikához is értesz valamennyit... :D
Informatika is csak logika.
Egyébként meg a fizika egy nagyon szép tudomány. Ki ne akarna ezzel foglalkozni?
Én villamosmérnökit ajánlom. Jól is keresnek. Gyakornokként is kapkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!