Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti a Debreceni Egyetem vagy...

Ti a Debreceni Egyetem vagy az ELTE informatikai karát javasoljátok?

Figyelt kérdés

Programterveztő informatikus szakra szeretnék jelentkezni, de nemtudom melyik egyetemre lenne érdemesebb, mert az ELTE-n azt hallottam hogy borzasztó kemény a matek!

Melyik egyetemen tudnék megfelelő képzést kapni, amivel majd eltudnék helyezkedni?

2019. jún. 12. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Mind a kettő tökéletesen alkalmas a feladatra, és mivel Debrecenben is van gyakornoki lehetőség, na meg például reptér is, úgyhogy ha debreceni lennél, akkor emiatt ne utazz fel Pestre. Ha meg pesti vagy, emiatt ne utazz le Debrecenbe.
2019. jún. 12. 16:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Pesten joval tobb ugye a fizetes, tehat ha debrecenben vegeztem, felkell mennem Pestre ha tobb penzt szeretnek ugye?

Illetve valakinek szemelyes tapasztalat?

2019. jún. 13. 00:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok biztos abban, hogy Pesten jóval több lenne a fizetés. Általában igen, de pont az informatikában, ha nagy vállalatot fogsz ki, megadják a rendes fizetést Debrecenben is. Az első pár év úgysem nagy pénzek leakasztásáról szól, hanem minél értékesebb tudás összeszedéséről, specializációról és referenciák gyűjtéséről.
2019. jún. 13. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!