Ti a Debreceni Egyetem vagy az ELTE informatikai karát javasoljátok?
Figyelt kérdés
Programterveztő informatikus szakra szeretnék jelentkezni, de nemtudom melyik egyetemre lenne érdemesebb, mert az ELTE-n azt hallottam hogy borzasztó kemény a matek!
Melyik egyetemen tudnék megfelelő képzést kapni, amivel majd eltudnék helyezkedni?
2019. jún. 12. 15:11
1/3 anonim válasza:
Mind a kettő tökéletesen alkalmas a feladatra, és mivel Debrecenben is van gyakornoki lehetőség, na meg például reptér is, úgyhogy ha debreceni lennél, akkor emiatt ne utazz fel Pestre. Ha meg pesti vagy, emiatt ne utazz le Debrecenbe.
2/3 A kérdező kommentje:
Pesten joval tobb ugye a fizetes, tehat ha debrecenben vegeztem, felkell mennem Pestre ha tobb penzt szeretnek ugye?
Illetve valakinek szemelyes tapasztalat?
2019. jún. 13. 00:40
3/3 anonim válasza:
Nem vagyok biztos abban, hogy Pesten jóval több lenne a fizetés. Általában igen, de pont az informatikában, ha nagy vállalatot fogsz ki, megadják a rendes fizetést Debrecenben is. Az első pár év úgysem nagy pénzek leakasztásáról szól, hanem minél értékesebb tudás összeszedéséről, specializációról és referenciák gyűjtéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!