Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megbukok 2tantárgyból, mit...

Megbukok 2tantárgyból, mit tehetek?

Figyelt kérdés
A jelenlegi iskolámban megbukok matekból (amiből tavaly is pótvizsgán mentem át) és irodalomból is. Az irodalmat megértem mivel tényleg sosem tanultam rá ebben a tanévben... én hülye. De a matematikát egyszerűen nem értem! Külön is jártam idén IS magán matektanárhoz de így sem tudtam összeszedni a kettest pedig tényleg igyekeztem... azt gondolom, ha ennyire nem értem ezt a tantárgyat, nem is fogok belőle tudni leérettségizni. Illetve, most 2tantárgyat sokkal nehezebb lenne kijavítani. 18éves lány vagyok, anyával is rossz a viszonyom és tervezek elköltözni a barátommal emiatt, de még azt sem mertem anyának elmondani hogy irodalomból is megbukok... nemtudom hogy mondjam el neki, hogy képtelen leszek leérettségizni. Már a vérnyomásom is felmegy ha a matekra gondolok.. tényleg ennyire hulye vagyok hogy egy kettest nemtudok magántanárral sem összehozni? Volt valaki hasonló cipőben? Fejben már feladtam az egészet. Találtam egy esti képzést ami mellett munkát tudnék vállalni. Illetve, milyen lehetőségeim lennének egy tanfolyamos érettségivel és 8általánossal? +van egy alapfokúm angolból. Turisztikai városban lakok, itt a lakosság nagy része a vendégekből él. Direktből bántó választ nem szeretnék, anélkül is kapok eleget az élettől. A normális válaszokat pedig előre is köszönöm.
2019. jún. 10. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy neked annyira nem megy a matek, hogy fel sem sikerült ismerned, hogy szart nem ér a magántanárod. Keress egy másikat a pótvizsgára.
2019. jún. 10. 10:18
 2/3 A kérdező kommentje:
2 tanárhoz is jártam. Akkor ezek szerint, mind a 2 rossz tanár? +a rendes sulis tanárom is ottvolt mellette.
2019. jún. 10. 10:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Amíg még nappalis vagy, ingyen elmehetsz diszkalkulia tesztre - bár ilyenkor már nem szokták megadni, de mégis egy esély... Ha estire mennél, akkor kb. 70 ezerbe kerül.

De ha megkapod a 12-es bizonyítványt, onnantól már esély sincs a felmentésre.

Valld be anyádnak!

Szedd össze magad!

TANULJ a nyáron!

2019. jún. 10. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!